27 / 04 / 2024

toki silivri iş yeri satışı

toki silivri iş yeri satışı

TOKİ Silivri Alipaşa'da 758 konutun bulunduğu projede yer alan 24 iş yerini açık artırma usulü ile satışa sunuyor. 

TOKİ Silivri projesiyle 257 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Silivri projesinin ihalesi yarın saat 13.30'da gerçekleştirilecek. İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Silivri projesi için geri sayım başladı! İstanbul'a 257 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Silivri projesi için geri sayım başladı. TOKİ Silivri projesinin ihalesi 21 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Silivri 2023 projesinde son dakika! Tam 257 yeni konut için beklenen tarih geldi, kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Silivri 2023 projesi için beklenen tarih geldi, kaçırmayın... İşte TOKİ Silivri 2023 detayları...

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Silivri 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Silivri 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı! TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Silivri 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı... TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın... İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca projeleri için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu... Hemen bakın...

Silivri için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul ili Silivri ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Silivri için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Silivri ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Silivri için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Silivri ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Silivri'de kentsel dönüşüm için ilk adım!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2021 yılı Ocak ayı meclis toplantısında yaptığı açıklamada 2021'nin Silivri için kentsel dönüşüm yılı olduğunu dile getirdi.

TOKİ Silivri Alipaşa'daki 24 iş yerini satışa sunuyor!

TOKİ Silivri Alipaşa'da 758 konutun bulunduğu projede yer alan 24 iş yerini açık artırma usulü ile satışa sunuyor. 

İstanbul Silivri için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Silivri ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Silivri için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Silivri ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

toki silivri iş yeri satışı Haberi

toki silivri iş yeri satışı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Silivri Alipaşa'da yer alan 24 adet iş yerini satışa sunuyor. Satışa sunulan 24 iş yeri 758 konutlu projede yer alıyor. 

Satılacak iş yerlerinin açık artırma ihalesi 17 Aralık Perşembe günü saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından sürdürülecek. 

Satışa sunulan iş yerlerinin satış fiyatları 328 bin TL ile 518 bin TL arasında değişiyor. Açık artırma kapsamında 120 ay vade imkanı sunuluyor. 

Açık artırmaya salondan katılmak için kayıtlar müzayede günü 12:30 - 14:30 arasında yapılacak. Açık artırmaya internet katılımı için kayıtlar 16 Aralık saat 17:00'ye kadar yapılacak.

TOKİ 133 konut ve 107 iş yerini satışa...