28 / 03 / 2024

toki sinop otel yapımı

toki sinop otel yapımı

Karadeniz'deki turizm potansiyelinin değerlendirilmesi, bölgeye turizm yatırımcısı çekilmesi amacıyla, bölgede 3 adet yıldızlı otel yapılması için geçen yıl açılan ihaleleri yatırımcıların ilgi göstermemesi nedeniyle iptal eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ),

TOKİ'den müjde: Sinop'ta afetzedeler için 158 adet konut inşa edilecek!

Sinop'ta yaşanan sel felaketinden etkilenen afetzedeler için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 158 konut daha inşa edilecek.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Sinop projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye 88 yeni konut geliyor!

TOKİ Sinop 2023 projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin resmi internet sitesindeki detaylara göre, tek bir ilçeye 88 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ Sinop projesinde son dakika! 88 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Sinop projesinde son dakika... 88 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı... Hemen bu detaylara bakın...

TOKİ Sinop projesi için tarih resmen belli oldu! 88 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Sinop projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 88 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Sinop projesi için beklenen tarih geldi! 88 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sinop 2023 projesi için beklenen tarih geldi... 88 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Sinop İlk Evim 2022 kuraları çekildi! 

Sinop'ta, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinin kura çekilişi yapıldı. 

Sinop'ta selzedeler için inşa edilen TOKİ konutlarının yüzde 95’i tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından selzedeler için hayata geçirilen konutların yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.

TOKİ'den Sinop'a 317 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konutun başvuru dönemini geçtiğimiz günlerde sona erdiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop projesinin ihale tarihini açıkladı. TOKİ Sinop projesinde 317 konut yer alacak.

TOKİ'den Sinop Merkez'e 317 konut ve 4 dükkanlık yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Merkez'de 317 konut ve 4 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Sinop Saraydüzü'nde 85 bin 120 TL peşinatla 3+1! 

TOKİ Sinop Saraydüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Saraydüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Saraydüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Saraydüzü sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Sinop Merkez'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

TOKİ Sinop Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Merkez sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Sinop Dikmen'de 2 bin 280 lira taksitle 2+1! 

TOKİ Sinop Dikmen 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Dikmen'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Dikmen'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Dikmen sosyal konut projesi... 

toki sinop otel yapımı Haberi

toki sinop otel yapımı

TOKİ, Ordu ve Sinop'ta "arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeli ile yıldızlı otel yapılması" için ihale açtı. İhale için teklifler, 25 Şubat'ta saat 14,00'te idarede alınacak. Devlet İhale Kanunu ve Kamu İhale Kanunu kapsamı dışında yapılacak ihale, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği çerçevesinde gerçekleştirilecek.

İhale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olacak ancak uluslararası ihale olarak nitelendirilmeyecek.

İhale evraklarını, TOKİ'den, 500 YTL bedel ile alabilecek olan istekliler, ihale konusu işle ilgili sorularını, 18...