26 / 04 / 2024

Toki Şırnak konutları

Toki Şırnak konutları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Valiliği önünde düzenlenen Toplu Açılışı Töreni'nde yaptığı konuşmada, TOKİ aracılığıyla Şırnak'ta bugüne kadar 11 bin 111 konut inşaatının tamamlandığını açıkladı.

TOKİ Şırnak konut kura çekimi koronavirüs nedeniyle ertelendi!

Şırnak'ta terör mağdurları için yapılan konutların kura çekimi, koronavirüs nedeniyle ertelendi.

TOKİ Şırnak'ta 9 bin 215 konut inşa ediyor!

TOKİ Şırnak'ta 9 bin 215 konut inşa ediyor. Şırnak Cizre ve Silopi'de inşa edilip, teslimlere başlanan konutlar İHA ile havadan görüntülendi...

TOKİ Şırnak Cizre 1. Etap incelendi!

Şırnak Cizre'de TOKİ tarafından inşa edilen 1. Etap konutları incelendi. Cizre Belediye Başkanı ve Kaymakamı Ahmet Adanur, çalışmalar hakkın bilgi aldı.

TOKİ Ödemiş Konutları'na bin 451 kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) işbirliği ile Ödemiş'te yapılması planlanan emeklilere toplu konut projesi kapsamında bir ayda bin 451 kişi müracaat etti. Konutlar için belirlenen bir aylık müracaat süresi 5 Şubat'ta sona erdi.

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Konutları kura çekimi!

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Konutları kura çekimi bugün saat 10.00'da gerçekleşecek. Daire fiyatları 102 bin 500 TL'den başlangıç gösteren projede 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

Konya Meram TOKİ Emekli Konutları fiyatları!

Konya Meram TOKİ Emekli Konutları fiyatları 87 bin 600 TL'den başlıyor. Emekliye özel olarak 499 adet konutun satışa çıkarıldığı projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş. tarafından yürütülüyor.

TOKİ Tavas Konutları 2016'da başlıyor!

Ön talepleri alınan Tavas TOKİ Toplu Konutları'nın düşük ve orta gelirli aileler için inşa edileceğini belirten TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tavas'ta da yerel mimariyi önplana çıkarmaya çalışacağız" dedi

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Konutları başvuru!

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Konutları başvuru ücreti 500 lira olarak belirlendi. Emekli varandaşlara özel olarak satışa sunulan projede 298 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Sultanhanı Konutları'nın başvuruları için son gün 31 Aralık!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Aksaray'ın Sultanhanı beldesinde 15 bloktan oluşacak toplam 220 konut yapacak. Konutların son başvuru tarihinin 31 Aralık 2015 olarak belirlendi.

Konya Meram TOKİ Emekli Konutları başvuru!

Konya Meram TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşan projenin kura çekimi 2 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ İscehisar Konutlarının başvuru süresi uzatıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve İscehisar Belediyesi işbirliği ile ilçeye yapılacak olan TOKİ konutlarının ön başvuru süresi 31 Aralık'a uzatıldı.

Karaman Merkez Kırbağı TOKİ Emekli Konutları!

Karaman Merkez Kırbağı TOKİ Emekli Konutları için yüzde 12 veya yüzde 20 peşinat ödeniyor. Kura çekiliş tarihi 3 Şubat 2016 olarak belirlenen projede başvurular bugün başladı.

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Konutları!

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Konutları başvuruları 9 Aralık 2015 tarihinde başlıyor. Yüzde 12 veya yüzde 20 peşinatla daire sahibi olunabilen proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Toki Şırnak konutları Haberi

Toki Şırnak konutları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Valiliği önünde düzenlenen Toplu Açılışı Töreni'nde yaptığı konuşmada, TOKİ aracılığıyla Şırnak'ta bugüne kadar 11 bin 111 konut inşaatının tamamlandığını açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; hizmet anlayışlarında Türkiye haritasını farklı renklere ayırmanın da olmadığını belirteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şırnaklı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza toplam 3,6 katrilyon lira tutarında kaynak aktardık. Sağlık, hükümetlerimizin en başarılı olduğu alanların başında geliyor. Koronavirüs salgını döneminde Türkiye'nin bu alandaki gücü ve başarısı çok daha iyi anlaşılmıştır. Ülkemiz 18 yılda yaptığı sağlık yatırımlarının meyvesini sadece son 8 ayda kat be kat toplamıştır. Dünyanın gelişmiş ülkelerinin dahi hazırlıksız yakalandığı bu sağlık krizini biz alnımızın akıyla yürüttük. Sosyal güvenlik sistemimizin kapsayıcılığı sayesinde vatandaşlarımıza testen teşhis, tedavi ve ilaca kadar gereken her şeyi ücretsiz sunduk....