26 / 04 / 2024

toki sivas engelli konutları kura

toki sivas engelli konutları kura

TOKİ tarafından Sivas Merkez’de inşa edilen ve engelli vatandaşlara ayrılan 26 konutun hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Sivas'taki 26 konutunun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Sivas Merkez’de inşa edilen ve engelli vatandaşlara ayrılan 26 konutun hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuruları 2017!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sivas Merkez Yenimahalle projesinde 26 adet konut sadece yüzde 40 engelli vatandaşlara satılacak. İşte, TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuruları 2017..

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları ne zaman bitiyor?

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 40 adet daire satışta. Peki TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuru bedeli ne kadar?

40 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. Peki TOKİ Sivas Yenimahalle başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Sivas Yenimahalle TOKİ Konutları kura!

Başvuru ücretinin 2 bin TL olarak belirlendiği projede fiyatlar 133 bin 62 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Sivas Yenimahalle TOKİ Konutları kura...

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuruları bugün başladı!

Toplam 40 adet dairenin bulunduğu projede başvuru bedeli 2 bin TL. TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuruları bugün başladı...

TOKİ Sivas Suşehri'ne 82 bahçeli ev yapacak!

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, TOKİ tarafından Tarım Köy Projesi kapsamında ilçede 82 adet bahçeli ev yapılacağını söyledi̇.

TOKİ Sivas Gemerek Konutları başvurusu!

Toplam 24 adet konutun satışta olduğu projedeki daireler açık satışa sunuldu. İşte TOKİ Sivas Gemerek Konutları başvurusu...

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvurusu yarın başlıyor!

Fiyatların 133 bin 62 TL'den başladığı projede 40 adet daire bulunuyor. TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvurusu yarın başlıyor...

TOKİ Sivas Yenimahalle Konutları kura çekimi!

Toplam 40 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 120 ay vade sağlanıyor. TOKİ Sivas Yenimahalle Konutları kura çekimi 10 Ekim 2016 Pazartesi gününde yapılacak.

TOKİ Sivas Gemerek son başvuru günü!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projedeki daireler açık satışa sunuldu. İşte TOKİ Sivas Gemerek son başvuru günü...

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuru ücreti ne kadar?

Toplamda 40 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. Peki TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuru günleri!

Başvuru ücretinin 2 bin TL olarak belirlendiği projede 40 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Sivas Yenimahalle başvuru günleri...

toki sivas engelli konutları kura Haberi

toki sivas engelli konutları kura

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Sivas Merkez’de inşa edilen ve engelli vatandaşlarımıza ayrılan 26 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.


Kura töreni, 6 Nisan Perşembe, Sivas Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Zaralı Halil Söyler Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.


Engelli vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gören 26 konuta 106 başvuru yapıldı. Konutlar 2+1 planında tasarlandı.


TOKİ’nin tüm konut uygulamalarında olduğu gibi bu projede de engelli vatandaşların konutlara rahat ulaşımını sağlayacak bina giriş rampaları, bina içinde kapı, koridor, asansör genişlikleri, merpenlerin her iki tarafında korkuluk ve küpeşte bulunması gibi düzenlemeler yapıldı. Proje alanında yapılan peyzaj düzenlemesinde engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak tedbirler alındı.


TOKİ...