20 / 04 / 2024

TOKİ stadyum inşaatı

TOKİ stadyum inşaatı

Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşmuş olacak. Batman'da 15 bin seyirci kapasiteli stadyumla birlikte kapalı yüzme havuzu da inşa edilecek.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Tokat TOKİ Konutları'nda inşaat yeniden başladı!

Tokat’ta 2 yıl önce başlayan ve yüklenici firmanın işi yürütememesi nedeniyle durdurulan TOKİ Konutları inşaatı, ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte yeniden başladı. 

Crosthwaites ailesi Chelsea'nin stadyum inşaatını durdurdu!

Maliyeti 1 milyar Paund'u bulması beklenen Chelsea'nin yeni stadyum inşaatı durduruldu. 

TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 alt gelir grubu projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelirli gruba yönelik konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'nin inşaatı devam eden alt gelir grubu projeleri..

İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden projeleri!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşmayı hedefleyen TOKİ projelerinde inşaat çalışmalarını hızla sürdürüyor. İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden projeleri..

İşte TOKİ'nin inşaatı devam eden konut projeleri!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut projelerinde inşaat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İşte TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 konut projesi.. 

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özkan Tok ve Veli Tok imzasıyla kuruldu.

TOKİ Giresun Bulancak Evleri'nin inşaatı başladı!

Bulancak Emecen Mevkiinde deniz, havaalanı, liman ve Bulancak Manzaralı bir tepede bulunan Bulancak TOKİ evlerinin inşaatı başladı. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın çabaları ile Bulancak’a kazandırılan TOKİ evlerinin Emecen mevkiinin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesinin inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesi ve bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu inşaatı ihalesi bugün saat 15:00'ta gerçekleşecek.

Manisa Turgutlu stadının inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Manisa Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Koşukırı'nda yapımı süren stadyum inşaatı hakkında bilgi verdi. Turgut, stadyumun kaba inşaatının Eylül, Ekim aylarında tamamlanacağını belirtti.

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ stadyum inşaatı Haberi

TOKİ stadyum inşaatı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Diyarbakır ve Batman'da inşa edeceği stadyumlar için düzenlediği ihaleleri tamamlayarak inşaatlarına başlıyor. 


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Diyarbakır ve Batmanda inşa edeceği stadyumlar için düzenlediği ihaleleri tamamlayarak inşaatlarına başlıyor. TOKİ'nin inşa edeceği 33 bin seyirci kapasiteli stadyumla Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşmuş olacak. Batman'da 15 bin seyirci kapasiteli stadyumla birlikte kapalı yüzme havuzu da inşa edilecek. TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre İdare, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde ekonomik ömrünü tamamlamış ve müsabakaları karşılamada yetersiz kalan spor tesislerinin yerine UEFA standartlarında modern statlar inşa ediyor. İstanbul Seyrantepe ve Mersin Stadı'm tamamlayarak Türk sporunun hizmetine sunan İdare, 16 stat ve bir kapalı spor salonunun ihalesini tamamlayarak inşa etmeye başladı. Hazırlık...