19 / 04 / 2024

Manisa Turgutlu stadının inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Manisa Turgutlu stadının inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Manisa Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Koşukırı'nda yapımı süren stadyum inşaatı hakkında bilgi verdi. Turgut, stadyumun kaba inşaatının Eylül, Ekim aylarında tamamlanacağını belirtti.




2017 yılında tamamlanması hedeflenen 12 bin 500 kişi kapasiteli stadyumda incelemelerde bulunan Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan Bayburt İnşaat temsilcisi Süleyman Turgut’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


Stadyum inşaatında gelinen noktada Eylül, Ekim aylarında kaba inşaatının tamamlanacağını belirten Turgut; “İnşallah bu yaz sonunda kaba inşaat tamamlanarak ince işçiliğe geçilecek. Toplantı, VİP salonları, basın odaları ve çevre düzenlemeleri  ile modern bir stadyum yapmaya çalışıyoruz. Ekibimiz üç vardiya ile süratli bir şekilde çalışıyor.” şeklinde konuştu.


Çalışmaları yakından incelediğini belirten Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan’da; “Kasaba için yine güzel bir çalışma yapılıyor. Turgutlu’ya yakışacak olan bu stadyumda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Kasabamızı temsil eden Turgutluspor’un başarılara imza atacağı bir stadyum olacak. Benim naçizane önerim buraya ‘Kasaba Arena’ diyelim.” dedi.




Turgutlu Manşet Gazetesi


Geri Dön