29 / 03 / 2024

toki tarım bakanlığı

toki tarım bakanlığı

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, 2-3 yıl sonra 'gökdelende' hizmet vermeye başlayacak. Bakanlığın yeni hizmet binasını ise Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yapacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! 158 personel alacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı yapılan son dakika açıklamasında 158 tarım ve orman uzman yardımcısı alınacağı belirtildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Sudan’da kiralanan bir karış tarım arazisi yok...

Tarım ve Orman Bakanlığı yetkililerine göre, Sudan’da hiçbir zaman arazi kiralanmadığı belirtildi. Türkiye Cumhuriyeti’nin 1 tek kuruş parası da Sudan’a aktarılmadığı ve Sudan taahhüdünü yerine getirmedi ve firmanın tasfiyesini Türkiye istediği kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! ÇKS kaydı bulunan çiftçiye ödeme yapılacak...

Tarımla uğraşan binlerce çiftçiyi sevindiren açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Buna göre, ÇKS sisteminde kaydı olan üreticilere 1000 Türk Lirası miktarında ödeme yapılacağı belirtildi.  İşte haberin detayları...

İşlenmeyen tarım arazilerini üretime kazandırmak için kiralama yönteminde yol haritası belli oldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı, tarım arazilerinin daha verimli kullanılması ve kullanılamayan arazilerin de üretime kazandırılması için yol haritasını oluşturdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı üreticilere 16 bin TL ödeme yapacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamaya göre zararlı organizmalarla mücadele kapsamında fındık ve meyve üreticisine maddi destek sağlayacak.

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjdeli haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplarda! Hemen bakın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemesi müjdesi geldi. Bakanlık, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

Tarım Bakanlığı 1 milyon 16 bin gıda denetimi yaptı! 159 firmaya suç duyurusunda bulundu!

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, 1 Ocak'tan itibaren insan sağlığını tehdit eden üretim ve satış yaptığı belirlenen 159 firma hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Tarım ve Orman Bakanlığı 45 bin 600 TL maaşla çalışacak eleman alacak! Tam 12 kadroda alım yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 21 personel alımı yapacağını açıkladı. Alınacak personeller, en az asgari ücretin iki katı ve en fazla 4 katı maaş alacak.

Tarım Bakanlığı OGM 1377 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Tarım ve Orman Bakanlığı, 1377 sözleşmeli personel alımı için yedek aday atama duyurusunu resmi olarak yayımladı. Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı olan Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan önemli bir duyuru ile kurum bünyesine 1377 kişilik kadro ile memur alınacağı duyuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı en az 49 bin lira maaş ile personel alıyor! Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını ilan etti. Bakanlık, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Ankara) bünyesinde tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere personel alımı yapacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yeni destek ödemesi tutarları belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına son sürat devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yeni destek ödemesi tutarları belli oldu. İşte o son dakika ödemeleri ile ilgili detaylar...

Tarım Bakanlığı, 22 yıl sonra genel tarım sayımı için harekete geçti!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, genel tarım sayımı yapılması konusunda ilk adımın atıldığını açıkladı. Yumaklı, "Tarım Reformu Genel Müdürlüğümüz ile TÜİK arasında genel tarım sayımı yapılması için protokol imzalandı” dedi.

toki tarım bakanlığı Haberi

toki tarım bakanlığı

Edinilen bilgiye göre, TOKİ ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, yeni hizmet binasının yapımı için protokol imzaladı. Protokol uyarınca, bakanlığın Eskişehir yolu 9. km'deki Lodumlu mevkisindeki kampüsünde, TOKİ yeni bir bakanlık hizmet binası yapacak.

Hizmet binası yapımı karşılığında bakanlığın İstanbul Yolu Yenimahalle kampüsünde bulunan alan da TOKİ'ye devredilecek. TOKİ, burada, hasılat paylaşımı yöntemi ile bin civarında lüks konut yapılmasını planlıyor.

Bakanlık binasının yapımına ilişkin ihale, 14 Ocak'ta TOKİ'de gerçekleştirilecek. Avam projeye göre, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'na 23 katlı, 45 bin metrekarelik hizmet binası, 5 bin metrekarelik de sosyal tesis yapılacak. Böylece, Tarım ve Köyişleri...