24 / 04 / 2024

toki trabzon beşikdüzü

toki trabzon beşikdüzü

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Beşikdüzü'nde hayata geçireceği projenin ihalesi yapıldı.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ihalesi bugün!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü'nde hizmet alım işi ihalesi 28 Temmuz'da

TOKİ Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme,uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 28 Temmuz 2015 tarihinde 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü'nde hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 3 Haziran 2015 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü'nde 360 konutun ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ tarafından Trabzon Beşikdüzü'nde yaptıralacak olan 360 adet konut, 1 adet Ticaret Merkezi'nin inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor....

TOKİ Trabzon Beşikdüzü'nde 360 konut ve ticaret merkezi ihalesi!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü'nde 360 adet konut ve 1 adet ticaret merkezinin ihalesini 25 Şubat 2013 tarihinde yapacak...

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

TOKİ Trabzon projesi için son dakika tarih değişikliği! Hemen bu detaylara bakın!

TOKİ Trabzon projesinin ihalesinin Aralık ayında gerçekleştirileceği açıklanmıştı ancak söz konusu ihale 27 Şubat 2023 tarihine ertelendi.

Belediye 710 bin TL'ye arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat!

Trabzon ili Beşikdüzü Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Beşikdüzü ilçesi, Adacık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon Afet Konutları projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Afet Konutları projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge projesinde yer alan 5 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor...

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

toki trabzon beşikdüzü Haberi

toki trabzon beşikdüzü

TOKİ tarafından Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 142 konut ile 51 dükkânın ihalesi yapıldı. 19 Mart 2018, Pazartesi günü yapılan ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Konutların 34’ü 2 oda 1 salon, 108’i ise 3 oda 1 salon planında tasarlandı. Birleşik 4 bloktan oluşan TOKİ Beşikdüzü projesinde zemin katlar iş yeri olarak planlandı.

TOKİ ile Beşikdüzü Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” çerçevesinde yeni konut ve iş yerleri inşa edilerek tasfiye edilmesi planlanan yapıların hak sahiplerine verilmesi hedeflendi.

Modern mimari tarzda hazırlanan Beşikdüzü TOKİ projesinde cephe tasarımlarında ahşap görünümlü cephe kaplamaları, söveler ve geniş balkonlar...