19 / 04 / 2024

toki trabzon projeleri 2022

toki trabzon projeleri 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Adıyaman, Trabzon ve Rize'de gerçekleştirilecek olan yatırımlar için bazı taşınmazların acele kamulaştırılması için karar verildi.

TOKİ'den Trabzonlulara 400'den fazla ucuz konut müjdesi! TOKİ'nin en yeni projesi için tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için start verdi. İşte TOKİ'nin merakla beklenen Trabzon projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ, Trabzon Of projesinin tarihini açıkladı! TOKİ'den Trabzonlulara büyük müjde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Of projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Trabzon projesiyle 94 adet iş yeri ve 27 adet ofis inşa edilecek.

TOKİ'den Trabzon'a 327 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'da 327 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

TOKİ Trabzon projeleri için son dakika açıklaması geldi! 400'den fazla yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uzungöl Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Ağustos'ta, Ortahisar Çimenli Mahallesi 327 sosyal konut projesi ve Yeşilköy Mahallesinde yapılacak 84 konutun ihalesi ise 21 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

TOKİ Trabzon'daki çarpık yapılaşmayı yok etti!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pazarkapı Projesi için 20 milyon liralık kredinin İlbank'tan sağlanacağını belirtti. Genç, TOKİ'nin Trabzon'da önemli kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirdiğini söyledi.

TOKİ Trabzon Araklı Konutları'nın 2. Etap çalışmaları başladı!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin projeleri arasında yer alan TOKİ konutları kapsamında 1. etap tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmişti. Çebi devreye girerek ikinci etap çalışmalarını başlattı.

TOKİ Trabzon Pelitli başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Trabzon Pelitli başvuruları için yarın son gün. Toplam 45 adet konutun kurayla satışa sunulduğu projede daire fiyatları 82 bin 704 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş'ta 3 adet konut satıyor!

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş'ta 3 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 84,98 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi 26 Mart 2015 tarihinde yapılacak. Başvuruları bugün başlayan projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daireler kurayla satışa sunulacak.

TOKİ Trabzon Zağnos kura başvuru 2015!

TOKİ Trabzon Zağnos'ta başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede 68 adet konut kurayla satılıyor. İşte TOKİ Trabzon Zağnos kura başvuru 2015 detayları...

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün başlıyor. Toplam 68 adet konutun kura ile satışa sunulduğu projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş tarafından kabul edilecek.

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi 26 Mart'ta yapılacak. Başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa sunulacak.

toki trabzon projeleri 2022 Haberi

toki trabzon projeleri 2022

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, bugünkü 31899 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı

Yayımlanan karara göre, Adıyaman merkez ilçe Petrol Mahallesi sınırları içerisinde yer alan taşınmazın "100 bin Sosyal Konut Projesi" kapsamında TOKİ tarafından acele kamulaştırılması için karar verildi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, ayrıca tüm bunlar dışında Trabzon'un Of ilçesi Sulaklı Mahallesi'nde ilan edilen rezerv yapı alanı içerisinde yer alan bazı taşınmazlar ve  Rize'nin Çayeli ilçesi Büyükköy beldesi sınırları içerisinde meydana gelen sel ve heyelan sebebiyle afete maruz kalan bölgelerde ihtiyaç duyulan yapılaşmanın gerçekleştirilmesi için bazı taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.

TOKİ'den Trabzon Of'a 94 yeni dükkan geliyor

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen...