27 / 04 / 2024

TOKİ Trabzon projeleri

TOKİ Trabzon projeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uzungöl Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Ağustos'ta, Ortahisar Çimenli Mahallesi 327 sosyal konut projesi ve Yeşilköy Mahallesinde yapılacak 84 konutun ihalesi ise 21 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Başkanı Bulut'tan Trabzonlulara müjde! O proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Trabzon'da "Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi" şantiyesindeki işçilere iftar programı düzenledi.

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'da 26 afet konutu inşa edecek. İşte detaylar...

Trabzon'da 26 afet konutu inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta 26 yeni adet konutu inşa edecek. Projenin ihalesi 22 Mart 2022 tarihinde yapılacak.

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

TOKİ Trabzon 38 konut ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesi 38 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 38 yeni konut!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesi 38 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

10 soruda TOKİ Trabzon 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Trabzon 50 bin konut kampanyasında kaç konut inşa edilecek? TOKİ Trabzon 50 bin konut başvuruları için hangi belgeler isteniyor? TOKİ İstanbul 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

TOKİ'den Trabzon Çaykara'ya 89 konut ve 44 dükkan!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa edecek olan TOKİ, Trabzon Çaykara projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Çaykara hizmet alım işi ihalesi bugün!

Trabzon Çaykara'da Sulatan Murat Yaylası kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Süleyman Soylu Trabzon projelerini değerlendirdi!

TTSO heyeti, Ankara'da İçişleri Bakanı Soylu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü ve TOKİ Başkanı Turan'ı ziyaret etti. Görüşmede Trabzon projeleri masaya yatırıldı...

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün son!

46 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Trabzon Zağnos Evleri'nde 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları yarın son!

TOKİ Trabzon Zağnos projesinde toplam 46 adet konutu ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuyor. Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü'nde hizmet alım işi ihalesi 28 Temmuz'da

TOKİ Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme,uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 28 Temmuz 2015 tarihinde 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Van projeleri!

TOKİ Van projeleri kapsamında Van Kevenli Evleri'nde satışa sunulan 48 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Van Kura çekimi 10 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Trabzon Akçaabat başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Akçaabat 390 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Trabzon Akçaabat başvuruları bugün başladı.

TOKİ Trabzon Akçaabat başvuru dönemi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Akçaabat 390 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Trabzon Akçaabat başvuru dönemi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos 46 konut başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Trabzon Zağnos Evleri Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 46 adet konut açık satışa sunulacak. TOKİ Trabzon Zağnos 46 konut başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 46 adet konut açık satışa sunulacak. TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları yarın başlıyor. Başvurular 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 46 adet konut açık satışa sunulacak. Peki TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Çaykara'da hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Trabzon Çaykara'da kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 22 Haziran 2015 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Dernekpazarı 28 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Trabzon ili Dernekpazarı ilçesi Zincirlitaş Köyü Merkez Mahallesi'nde 28 adet afet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Trabzon projeleri Haberi

TOKİ Trabzon projeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) en çok yatırım yaptığı şehirler arasında yer alan Trabzon'daki yeni projeleri için düğmeye bastı.

TOKİ tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Trabzon'a son 19 yıl içerisinde güncel rakamlarla 4 milyar 588 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirildi. Söz konusu bu yatırımların içerisinde, 8 bin 315 konut, 2 hastane, 5 kamu hizmet binası, 7 okul, 4 spor salonu, 12 ticaret merkezi, stadyum, 2 sevgi evi, 2 aile sağlık merkezi gibi yatırımlar yer alıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yatırım miktarı 633 milyon 816 bin TL'yi geçen konut, dükkan, mescit, terminal binası, gençlik merkezinin çalışmalarını da sürdürüyor. Hayata geçirilen sosyal yapı projeleri kapsamında da 863 konut, 90 dükkan, 25 iş...