29 / 03 / 2024

toki Trabzon Zağnos fiyatlar

toki Trabzon Zağnos fiyatlar

TOKİ Trabzon Zağnos'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan konutlar satışa sunuluyor. Projede başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Peki Trabzon Zağnos TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos başvuru işlemleri!

TOKİ Trabzon Zağnos başvuru işlemleri 5 Ekim Pazartesi günü itibariyle yapılabilecek. Toplam 38 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 179 bin 555 TL'den başlıyor.

Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları ne zaman?

Toplam 68 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Trabzon Zağnos'ta daire fiyatları 101 bin 658 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları ne zaman yapılacak?

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün başlıyor. Toplam 68 adet konutun kura ile satışa sunulduğu projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş tarafından kabul edilecek.

Trabzon Zağnos TOKİ fiyat!

Trabzon Zağnos TOKİ fiyat listesi bilgisine göre konut fiyatları 101 bin 658 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nde son durum ne?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Trabzon Kalesi ve surları yapılaşma nedeniyle tehdit altında!  

Trabzon'da Roma döneminde Tabakhane ve Zağnos vadileri arasında yer alan ve yüksek kaya kitlesi üzerine kurulan Trabzon Kalesi'ne bitişik yapılar yapıldı...

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm alanına alınıyor!

Trabzon’da Zağnos ve Tabakhane Vadileri Kentsel Dönüşüm alanları arasında bulunan Pazarkapı Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamına alındı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Zağnos’un Pazarkapı tarafından uygulanan kentsel dönüşümde binalar yıkıldı, yerine kaymakamlık ve belediye binarı yapıldı. 

Trabzon Akvaryum Projesi'ne TOKİ desteği!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılan Tünel Akvaryum Projesi’nde incelemelerde bulundu. Genç, inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Trabzon Zağnos Kentsel Dönüşüm projesi tam gaz!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 2 adet konut açık satışa sunuldu. Projedeki konutlar için başvurular bugün başladı.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Trabzon Zağnos projesinde yer alan 4+1 2 adet konut kurasız olarak satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Trabzon Zağnos başvuru tarihleri 2017...

TOKİ Trabzon Zağnos 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 4+1 2 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Trabzon Zağnos 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

Balıkesir Zağnos Meydanı projesi için tercih yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Zağnos Paşa Camii Meydan Projesi’nde halk oylaması sonucu en çok oyu alan 3. projeyi uygulayacaklarını söyledi. Uğur, ''Vatandaşlar 3 alternatif proje arasından 3.'sünü yüzde 42 oyla seçti''dedi.

toki Trabzon Zağnos fiyatlar Haberi

toki Trabzon Zağnos fiyatlar

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları için yüzde 10 peşinatta 96 ay, yüzdfe 15 peşinatta 156 ay, yüzde 25 peşinatta ise 120 ay vade yapılıyor. Projede 17 bin 956 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


Aylık taksitlerin 898 TL'den başladığı Trabzon Zağnos TOKİ satış fiyatları 179 bin 555 TL ile 351 bin 878 TL arasında farklılık gösteriyor. Projede satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin Temerküz şube Trabzon Merkez şubesi yürütüyor. 


Trabzon Zağnos TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

İlgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilen TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün başlayacak ve 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek.


Toplamda 38 adet konutun açık satış usulüyle satıldığı TOKİ Trabzon Zağnos'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor....