18 / 04 / 2024

toki türkiye geneli konutları

toki türkiye geneli konutları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 2003-2007 döneminde Türkiye genelinde 370 ilçede 279 bin 568 konut üretti.

Türk Telekom AssisTT Türkiye geneli personel alımına başladı! 

Türk Telekom’un iştiraki ve çağrı merkezi ayağı olan AssisTT personel alımına başladığı duyuruldu. Aktarılan son haberler kapsamında Türkiye geneli personel alımı yapılacağı açıklandı. Lise, lisans ve yüksek lisans mezunu adayların başvurabileceği kaydedildi. İşte haberin detayları...

İŞKUR duyurdu! Türkiye geneli hastane personel alımları başladı! Başvuru şartları belli oldu! Hemen bakın

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yeni ilanlar açıklanmaya başladı. Türkiye genelindeki hastaneler, personel açığını kapatmak için personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları belli oldu. İşte hastane personel alımı başvuru şartları...

Çevre Şehircilik Bakanlığı açıkladı! Türkiye genelinde 130 memur alınacak! Başvurular başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye geneli olmak üzere 130 memur alımı yapacağını açıkladı. İşte ilanın detayları...

Uşak TOKİ projesi Türkiye'ye örnek olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 450 milyon TL bedelli Uşak TOKİ’nin bölge ve Türkiye’ye örnek olacak bir proje olduğu açıkladı.

TOKİ Türkiye- İran sınırına duvar inşa ediyor!

TOKİ, Türkiye-Suriye sınırında inşa ettiği 'güvenlik duvarının' bir benzerini Türkiye- İran sınırında yapacak. Sınır duvarının inşaatı başladı.

Türkiye'de her yıl TOKİ özel sektör işbirliği ile 700 bin konut üretiliyor!

Medeniyetler İttifakı Türkiye Eşgüdüm Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Uluslararası Medeniyet Araştırmaları Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Medeniyetler İttifakı İstanbul Konferansları”nın beşincisi düzenlendi.

Aksaray Küçük Sanayi Projesi Türkiye'ye örnek olacak!

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediyesi'nin TOKI işbirliğinde inşa ettiği Küçük Sanayi Projesi'nin Türkiye'nin örnek projelerinden olacağını söyledi.

Emlak İstasyonu, Türkiye geneli bayileriyle buluşuyor!

Türkiye genelinde yeni bayileri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

Türkiye, TOKİ ile Venezuela'ya gelmeli!

Venezuela'nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, yatırım yapmak isteyen Türk iş adamlarının ülkesine gelebileceğini belirterek, "Türkiye'nin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte Venezuela'ya gelmesini ve bunun karşılığında petrokok almasını bekliyoruz" dedi.

TOKİ Türkiye'ye ucuz konut kazandırmalı!

2 Eylül Gazetesi köşe yazarı olan Hakkı Kutlu bugünkü yazısında TOKİ projelerini değerlendirdi. Kutlu, ''TOKİ’nin işi, Türkiye’ye ucuz konut kazandırmak'' dedi.

TOKİ Türkiye'deki konutların yüzde 8,59'unu inşa etti!

TOKİ, Türkiye'deki konutların yüzde 8,59'unu inşa etti. TOKİ, özellikle son dönemde ciddi bir konut dönüşümünün içine girerek, yatay yapılaşma ve yerel mimariye yöneldi.

TOKİ Manisa Yunusemre Konutları Türkiye'ye örnek!

Manisa'da adeta ikinci bir şehir inşa ettiklerini söyleyen Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Toplu konut projemiz, TOKİ'nin Türkiye'de örnek gösterdiği 3 projeden biri konumunda" dedi.

TOKİ Türkiye'nin dört bir yanına yapılan stadyumlardan ne kazanıyor?

Yurt Gazetesi'nin köşe yazarlarından Esin Gedik bugünkü yazısında TOKİ'nin Türkiye'nin dört bir yanına yapılan stadyumlardan elde ettiği geliri ele aldı. İşte Esin Gedik'in o yazısı...

toki türkiye geneli konutları Haberi

toki türkiye geneli konutları


TOKİ'nin 24 Ağustos itibariyle 2003-2007 faaliyet özeti yayınlandı. Hükümetin "planlı kentleşme ve konut üretimi programı kapsamında konut seferberliği" başlattığı hatırlatılan özette, 2003-2007 arasında toplam 895 şantiyede, 81 il 370 ilçede 279 bin 568 konut üretildiği belirtildi.


Bu konutların 135 bin 500'ünün dar ve orta gelir grubuna, 59 bin 891'inin alt gelir grubu ve yoksullara yönelik olduğu belirtilerek, şu bilgiler verildi: "Üretilen konutların 28 bin 29'u gecekondu dönüşüm, 7 bin 660'ı afet konutları, 2 bin 330'u tarımköy uygulamaları kapsamında olup, toplam 233 bin 410'u sosyal konut niteliğindedir. 46 bin 158'i ise kaynak geliştirme uygulamasıdır. Cumhuriyet tarihinde ilk defa bu kadar büyük kapsamlı olarak, 119 Belediye ile 107 bin 987 konutluk gecekondu dönüşüm çalışmaları yapılarak, 62 bölgede 28 bin 29...