25 / 04 / 2024

toki uluslar arası ödül

toki uluslar arası ödül

Avrupa'nın en önemli üç uluslararası gayreminkul fuarından biri olan Barcelona Meeting Point (BMP), Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığını, Türkiye'de uzun yıllardır sürdürdüğü başarılı toplu konut geliştirme çalışmaları dolayısıyla, 'En İyi Uluslararası

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2019-2024 arasında TOKİ 8.500 adet, KİPTAŞ 10 bin 39 adet konut teslim etti!

İBB İştiraki KİPTAŞ’ın Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum'un 650 bin konut vaadinin gerçekleşebilir olmadığını aktaran Kurt, 2019-2024 arasında TOKİ'nin 8.500 adet, KİPTAŞ'ın 10 bin 39 adet konut teslim ettiğini söyledi.  

TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura heyecanı tam gaz devam ediyor. TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek? 

Ticarette dengeler değişiyor! O ülkeler ABD’nin dolar tekeline karşı kazan kaldırdı!

Ülkeler arası ticarette ABD dolarının kullanımı bazı ülkelerin tepkilerine neden oluyor. Rusya ve Çin gibi ülkeler ise uluslar arası ticarette dolar tekelini kırmak için adımlar atmaya başladı.

Sınırları zorlayan euro rekora koşuyor! İşte son dakika euro/TL

Euro bugün Merkez Bankası faiz kararından sonra yukarı yönlü hareketine kaldığı yerden devam ediyor. Euro şu dakikalarda uluslar arası piyasada 17,50 lira sınırını geçti, rekora koşuyor. Peki euro bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira oldu? İşte son dakika euro kuru...

TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2002-2020 yılları arasındaki taşınmaz satışı mecliste!

2002-2020 yılları arasında TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşınmaz satışı ve elde edilen gelir miktarı meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ ve İzmit Belediyesi arasında kentsel dönüşüm protokolü!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yapmak üzere TOKİ ile İzmit Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokol meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Meydan Ardıçlı, Esenyurt’u dünyanın en büyük meydanlarıyla yarıştıracak!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding işbirliğinde Esenyurt’ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin, alışveriş ve yeme- içme mekânlarını içine alan cadde ve sokaklardan oluşan ticari alanları, uluslar arası yabancı markalar için cazibe yarattı...

Portekiz’de yaşam basın daveti 3 Temmuz'da!

Portekiz Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Celeste Mota ve Libertas Uluslar arası Satış Direktörü Lisette de Almeida ev sahipliğinde detaylandıracak olan ‘Portugal for Living‘ etkinliği düzenleniyor. 

Evrim Kırmızıtaş gayrimenkul satışında dünya şampiyonu oldu!

RE/MAX’lının katıldığı uluslar arası RE/MAX Kongresi bu yıl 27 Şubat – 2 Mart tarihlerinde düzenlendi. Las Vegas’ta geçekleşen kongreye Türkiye adına Evrim Kırmızıtaş katıldı. Kırmızıtaş 2016 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında dünya 1'ncisi oldu.

TOKİ Karaman 559 konut başvuruları 6 Mart'ta başlıyor!

TOKİ Karaman'da 559 konut satışı için başvuruları 6 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edecek. Peki, Karaman TOKi başvurusu nasıl yapılacak? İşte, taksit ve peşinat bedelleri...

Addo Furniture, İSMOB'ta yeni tasarımlarını tanıtacak!

Uluslar arası tasarım anlayışı ile ofis mobilyaları sektöründe özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriyor.

Düzce Melen Su Park'a ödül!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Melen Su Park Projesi Uluslar arası ATRAKS 2016 Fuarı kapsamında ödüle layık görüldü.

Melikgazi TOKİ-Serkent arasına yeni yol yapıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

toki uluslar arası ödül Haberi

toki uluslar arası ödül

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, dünyadaki büyük gayrimenkul firmaları ve finans şirketlerinin katıldığı, uluslararası sempozyumların da düzenlendiği, bu yıl 6-11 Kasım günleri arasında yapılacak fuara, onur konuğu olarak davet edildi. Bayraktar, 8 Kasım'da düzenlenecek tören ile ödülünü alacak.

TOKİ yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Barcelona Belediyesi'nin iktisadi kalkınma kolu olan CZFB tarafından 1997'de kurulan BMP, Cannes MIPIM ve Münih Expo Real fuarlarıyla birlikte, Avrupa'nın en önemli üç uluslararası gayrimenkul fuarları arasında sayılıyor. Fuarla birlikte düzenlenen ve Avrupa gayrimenkul sektörünün en iyi organizasyonu olarak nitelendirilen BMP Uluslararası Sempozyumuna da 2 bin civarında profesyonel katılıyor. Fuar ve sempozyum, gayrimenkul sektöründeki

yatırımcılar açısından önemli buluşma merkezi olarak nitelendiriliyor.

BMP platformunda, "En iyi Uluslararası Gayrimenkul Profesyoneli", "En İyi İspanyol Gayrimenkul Projesi",...