10 / 05 / 2024

toki urfa zemin etüt raporu ihalesi

toki urfa zemin etüt raporu ihalesi

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Şanlıurfa'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa'daki 2 bin konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ üç ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli, Çorum ve Mardin illerinde zemin etüt raporu hazırlatacak. İhale yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ üç ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli, Çorum ve Mardin illerinde zemin etüt raporu hazırlatacak. İhale 5 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Urfa Maşuk kura sonucu 2017!

Toplamda 1364 adet daireden meydana gelen TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap projesinde kura çekimi bu sabah yapıldı. İşte TOKİ Urfa Maşuk kura sonucu 2017...

Şanlıurfa TOKİ Karaköprü Basın Sitesi'de anahtar teslimi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Şanlıurfa’da yaptırılan Karaköprü Basın Sitesi ve Maşuk 450 Konutun anahtarları düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi Anahtar Teslim Töreni yapıldı!

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi Anahtar Teslim Töreni, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla spor salonunda gerçekleşti.

TOKİ Şanlıurfa Basın Sitesi anahtar teslim töreni yapıldı!

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi Anahtar Teslim Töreni, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla spor salonunda gerçekleşti. 229 hak sahibine anahtarları teslim edildi.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları başvuru için gerekli belgeler neler?

Şanlıurfa Maşuk bölgesi 450 Konut ve Karaköprü'deki Basın sitesinden evlerini alacak olan vatandaşlar KDV ve sigortasını yatırması gerekiyor.

Şanlıurfa'da TOKİ'den evlerini alacaklar dikkat!

Şanlıurfa Maşuk bölgesi 450 Konut ve Karaköprü'deki Basın sitesinden evlerini alacak olan vatandaşlar KDV ve sigortasını Ziraat Bankası'na yatırması gerekiyor. Teslimde istenilen belgeler de şunlar...

Şanlıurfa TOKİ Basın sitesinin anahtarları teslim ediliyor!

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi’nde yapımı devam eden TOKİ Basın sitesinin anahtar teslimleri 19 Ekim’de yapılıyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi’nde kentsel dönüşüm ne durumda?

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilecek ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’nde şimdi de dere yatağı pürüzü çıktı. Eski hal pazarı arsasındaki zemin etüdü sırasında dere yatağının inşaat sırasında sıkıntı oluşturacağı saptandı.

Tokat Erbaa'da TOKİ arazisinde zemin etüdü yapıldı!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde haziran ayında kamulaştırılan TOKİ arazisinde zemin etüdü yapıldı. Yapılan yazılı açıklamaya göre, 38 bin metrekarelik araziyi TOKİ yetkilileri incelemelerde bulundu.

toki urfa zemin etüt raporu ihalesi Haberi

toki urfa zemin etüt raporu ihalesi

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Hayata Geçirilecek 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. 11 Şubat tarihinde yapılacak ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer alıyor;

İKN    :    2020/21840 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    0 312 565 20 00 - 0 312 266 77 48
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu hizmet...