19 / 04 / 2024

toki üsküdar konutları ne zaman yapılacak

toki üsküdar konutları ne zaman yapılacak

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen projelerini Habertürk'e anlattı. Türkmen; "Boğaz bölgesinde yıllardan beri süregelen bir imar problemi vardı, ama biz onu aştık. TOKİ'yle anlaştık 181 konutluk projeye başlıyoruz" diye konuştu.

Üsküdar'daki kentsel dönüşüm konutları 2024'te teslim edilecek!

Marmara'da beklenen olası deprem kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da da çalışmalar tam gaz devam ediyor. 

Üsküdar Belediyesi'nden satılık 7 konut!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar'da yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Aralık'ta yapılacak.

Üsküdar Belediyesi 40 adet konut satacak! Konut fiyatları tek tek belli oldu!

İstanbul ili, Üsküdar Belediye Başkanlığı’na ait 40 adet konut satışa çıkarıldı. Açık artırma ile satılacak konutların ihalesi 9 Kasım’da yapılacak.

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut projelerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

Üsküdar Özevim Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 293 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

İş GYO Üsküdar projesi ön talep topluyor!

İş GYO Üsküdar projesi için ön talep süreci başladı. Toplam 7 blok halinde yükselen projede, konutlar, ofisler ve ticari alanlar yer alacak...

TOKİ Üsküdar Kirazlıtepe projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Üsküdar Kirazlıtepe projesinin detayları belli oldu.

Barbaros Üsküdar Konutları satış ofisi!

Barbaros Üsküdar Konutları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yeşil GYO tarafından hayata geçirilen projede ön talep toplanıyor. 

Üsküdar Avrupa Konutları Yamanevler teslimat!

Avrupa Konutları Yamanevler projesi Artaş İnşaat güvencesiyle yükseliyor. Üsküdar Avrupa Konutları Yamanevler teslimat tarihi ne zaman?

Barbaros Üsküdar Konutları nerede?

Ön talep toplanan Barbaros Üsküdar Konutları Yeşil GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Barbaros Üsküdar Konutları 4 katlı 6 blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Barbaros Üsküdar Konutları nerede?

Yeşil GYO Barbaros Üsküdar Konutları!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da hayata geçirilen Yeşil GYO Barbaros Üsküdar Konutları ön talep topluyor. Barbaros Üsküdar Konutları 6 blok şeklinde inşa ediliyor.

Barbaros Üsküdar Konutları'nda ön talep zamanı!

Yeşil Gayrimenkul yeni projesi Barbaros Üsküdar Konutları'nda ön talep toplamaya başladı. Barbaros Üsküdar Konutları 4 katlı 6 blok olarak yükselecek.

toki üsküdar konutları ne zaman yapılacak Haberi

toki üsküdar konutları ne zaman yapılacak

Andy-Ar Yerel Performans Anketi şampiyonlarından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen anlattı.


Somut olarak hangi hizmetleriniz ve projelerinizle vatandaşa dokunduğunuzu, ulaşabildiğinizi düşünüyorsunuz? 


Üsküdar Belediyesi'nin haklı bir özelliği var o da şudur, sosyal ve kültürel belediyecilikte biz marka bir belediyeyiz. Üsküdar bir kültür şehri. İstanbul'un gözbebeği ve sembolü. Üsküdar demek, İstanbul demek. Biz bir sanayi ve ticaret bölgesi değiliz. Biz burada sanayiyi geliştireceğiz desek bu abesle iştigal, böyle bir şey olamaz. Burası bir huzur, ikamet ilçesi. Burada insanlar huzurla hayatı sürdürmek istiyorlar. Üsküdar bir eğitim şehri, bizim yüz binin üzerinde öğrencimiz var. 35 bin üniversiteli ve sekiz tane de üniversitemiz var. Burası bir sağlık şehri, Türkiye'nin en büyük sağlık tesisleri, sağlık kuruluşları ve hastaneleri burada. Bir eğitim, kültür, sanat şehri. Türkiye'nin en entelektüel...