26 / 04 / 2024

toki van 2018

toki van 2018

Van'da TOKİ tarafından geliştirilen konut projeleri ve sosyal donatı yatırımlarıyla deprem ve terörün yarattığı tahribat ortadan kaldırılıyor...

TOKİ Van Çaldıran 49 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Van İli Başkale İlçesi 69 Adet Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Adet Konut , Erciş İlçesi 59 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Van 69 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Van İli Başkale İlçesi 69 Adet Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Adet Konut , Erciş İlçesi 59 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Edremit kura sonucu 04.05.2018!

TOKİ Van Edremit kura sonucu 04.05.2018 henüz belli olmadı. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde yer alan 65 adet konut için başvuru dönemi yarın itibariyle sona eriyor. Projede yer alan dairelerin kura çekilişi 4 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi!

Peşinatların 11 bin 515 liradan başladığı projede 248 adet konut satışta. İşte TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi...

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvuru işlemleri!

Toplamda 248 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 115 bin 155 liradan başlıyor. İşte TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvuru işlemleri...

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi 2016 başvuruları!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’nde inşa ettirilmekte olan 248 adet konut için başvuru dönemi başlayacak.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi konut teslimi yarın yapılacak!

425 adet daireden meydana gelen TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesindeki daireler için teslim dönemi yarın başlayacak.

TOKİ Van Şerefiye Konutları teslim ediliyor!

TOKİ'nin Van Merkez Şerfiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan konutların teslimleri için geri sayım başladı.

TOKİ Van aile sağlığı merkezi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'ın 5 ayrı bölgesinde aile sağlığı merkezi yaptıracak. Van aile sağlığı merkezi inşaat işi ihalesi ise bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri!

Toplam 425 adet konut satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri 23 Haziran - 14 Temmuz 2016 günleri arasında yapılacak.

TOKİ Van'da stat yapacak!

Van'daki mevcut şehir stadının yıkılacak olmasının ardından kente yeni bir stadyum yapılması noktasında henüz somut bir adım atılmadı.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

toki van 2018 Haberi

toki van 2018

Deprem ve terörden büyük zarar gören Van'da sosyal donatıları ve yeşil alanlarıyla yeni yerleşimler kuran TOKİ, 30 bin konutu kapsayan konut projeleriyle şehirden deprem ve terörün izlerini silmeye çalışıyor.

Van'ın Tuşba ilçesindeki Tarihi Van Evlerinin açılışını gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, şehrin yenilenmesi hedefiyle Van'a ve ilçelerine önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirtti.

TOKİ Dergi'de yer alan habere göre; Bakan Kurum, bu doğrultuda 200 günlük eylem planının hazırlandığını, kente bugüne kadar TOKİ vasıtasıyla yaklaşık 3 milyar 700 milyon TL'lik yatırım yapıldığını, parkları, yeşil alanları, cami ve sosyal donatılarıyla 30 bin konutun 120 bin vatandaşın hizmetine sunulduğunu söyleyerek, "Van, âdeta yeniden inşa ediliyor" diye konuştu.

ERCİŞ'TE DÖNÜŞÜM

Erciş'te 149 hektarlık alanda kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü, TOKİ'nin 4 hektarlık alanda iş yerlerinin imalatını tamamlama aşamasına...