27 / 04 / 2024

toki van Şerefiye Mahallesi kurası

toki van Şerefiye Mahallesi kurası

Fiyatların 115 bin 155 TL'den başladığı projede taksitler 752 liradan başlıyor. İşte TOKİ Merkez Van Şerefiye Mahallesi başvuru ücreti...

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi!

Peşinatların 11 bin 515 liradan başladığı projede 248 adet konut satışta. İşte TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi...

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kura sonuçları tam listesi!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kura sonuçları tam listesi bugün saat 12:30’dan itibaren açıklanacak. Projedeki 2+1 şehit yakını ve engelli daireler ile 3+1'lerin kura açıklandı.

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kura!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi normal 2+1 daireler için bugün yapılacak. Toplamda 425 adet konut satışta olduğu projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekiliş sonucu!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekiliş sonucu 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için açıklandı. Aksaklık yüzünden normal 2+1 dairelerin kura çekilişi bugüne ertelenmişti.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekiliş yeri nerede?

Toplamda 425 adet konut satışa çıkarıldığı projede normal 2+1 dairelerin kura çekilişi aksaklıktan dolayı ertelenmişti. Peki TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekiliş yeri nerede?

2016 Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kura sonuçları!

2016 Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kura sonuçları normal 2+1'ler için yarın saat 12:30’dan itibaren açıklanacak. Projedeki 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'lerin kurası çekildi.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi Konutları kura çekilişi sonucu!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi Konutları kura çekilişi sonucu 2+1 normal daireler için yarın açıklanacak. Diğer dairelerin kurasının çekildiği projede toplamda 425 adet konut satışta.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Konutları kura çekilişi yarın!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Konutları kura çekilişi yarın yapılacak. Sadece normal 2+1'lerin kurasının çekileceği projede diğer konutlar için sözleşme imzalama dönemi başladı.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri bugün başladı ve 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Daire fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı projede toplam 425 adet konut satışta.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura sonuçları tam liste!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura sonuçları tam liste normal 2+1'ler hariç diğer kategoriler açıklandı. Fiyatların 106 bin 390 TL'den başladığı proje toplam 425 adet konut satışta.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonucu!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonucu 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için açıklandı. Toplam 425 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 106 bin 390 TL'den başlıyor.

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Toplam 425 adet konut satışa çıkarıldığı TOKİ Van Merkez projesinde ev fiyatları 106 bin 390 TL'den başlıyor. Peki Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

2016 TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonuçları!

2016 TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonuçları 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1 daireler için açıklandı. Dün yaşanan bir aksaklık yüzünden 2+1 normal daireler için kura çekilişi ertelendi.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Evleri kura sonuçları!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Evleri kura sonuçları bugün saat 10:00’dan açıklanacak. Toplam 425 adet konut satışta olduğu projede daire fiyatları 106 bin 390 TL'den başlıyor.

TOKİ Van Şerefiye'de yedek sözleşme dönemi başlıyor!

Van Şerefiye Kentsel Yenileme Projesi kapsamında; TOKİ stoğunda bulunan 18 konut için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Van Şerefiye'de sözleşme dönemi başlıyor!

Van Şerefiye Kentsel Yenileme Projesi kapsamında; stokta bulunan 18 konut için yedek hak sahiplerine satış sözleşmesi imzalatılacak.

Van Şerefiye TOKİ sözleşmelerinde son gün bugün!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi'ndeki konutların kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşti. Van Şerefiye TOKİ sözleşmelerinde son gün bugün olarak belirlendi.

TOKİ Van Şerefiye sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi'ndeki konutların kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşti. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonucunda hak sahibi olanlar, 14-25 Kasım 2016 tarihleri arasında sözleşme imzalama işlemlerini gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Şerefiye kura çekilişi tamamlandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Van’da yapımı tamamlanan 248 adet 2+1 ve 3+1 konutların kura çekimi düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası bugün!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 248 konut projesinde kura çekimi bugün. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu 2016 listesi!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ projesi toplamda 248 adet konuttan meydana geliyor. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi için kuralar bugün çekilecek.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonuçları!

73 adet 3+1 ve 175 adet 2+1 olmak üzere toplam 248 adet konuttan meydana gelen TOKİ Van Şerefiye Mahallesi'nde kuralar bugün çekilecek. TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonuçları yayınlandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonucu tam liste!

TOKİ tarafından inşa edilen Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesinde toplamda 248 adet konut kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonucu tam liste...

TOKİ Van Şerefiye kura sonuç listesi!

Toplamda 248 adet konuttan meydana gelen TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesindeki daireler için kura çekimi yarın yapılacak. TOKİ Van Şerefiye kura sonuç listesi henüz açıklanmadı.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2016 kura sonucu!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen projede toplamda 248 adet konut bulunuyor. TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2016 kura sonucu henüz açıklanmadı.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası yarın!

TOKİ'nin Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 248 konut için kura çekimi yarın yapılacak.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi güncel kura sonuçları!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi güncel kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi'ndeki konutların kura çekilişi yarın gerçekleşecek.

toki van Şerefiye Mahallesi kurası Haberi

toki van Şerefiye Mahallesi kurası

Başvuru döneminin 12 ila 28 Ekim 2016 tarihleri arasında kabul edileceği projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Fiyatları  115 bin 155 TL ile 170 bin 620 TL arasında değişiyor.


73 adet 3+1 ve 175 adet 2+1 olmak üzere toplam 248 adet konut kuralı satışta olduğu projede taksit ödemeleri 752 liradan başlıyor.


Başvurusuna; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Sosyal Güvenlik Kurumundan Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az %40 Özürlü Vatandaşların başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları ile başvurabilecek.


TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi başvuru ücreti!

Kura çekiminin 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvuru bedeli 2 bin TL'dir. Peşin ödemeler 11 bin...