26 / 04 / 2024

toki yıldızeli ihalesi

toki yıldızeli ihalesi

Sivas-Yıldızeli-Gölova ve Gürün konutları ile sosyal donatı, altyapı ve çevre inşaatı işleri ihaleye çıkarıldı.

Yıldırım Belediyesi'nden 29 yıllığına kiralık öğrenci yurdu!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'daki öğrenci yurdunu 29 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da KDV'den muaf 7 gayrimenkul satacak! 

Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan 7 adet depo için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu depolar 1307 metrekare alana sahip.

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

Yıldırım Belediyesi 12 taksitle KDV'den muaf 7 depo satacak! 

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan yedi adet depoyu satışa çıkardı. Satış ihalesi 13 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ’den Sivas Yıldızeli’ne 206 ucuz konut!

Aylarca duyuruları yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Yıldızeli projesi…

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

TOKİ'den büyük fırsat! Taksitler 1.000 liradan bile az! Başvuru tarihleri belli oldu! Ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Yıldızeli projesi için başvuru tarihlerini açıkladı. Peki TOKİ Sivas Yıldızeli başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sivas Yıldızeli orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli orta gelir grubu projesinde yer alan 16 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021!

TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021 ve proje detayları...

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir kura çekilişi 14 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinin kura çekilişi 14 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

toki yıldızeli ihalesi Haberi

toki yıldızeli ihalesi


Sivas Yıldızeli'ne 208 adet konut, 1'er adet ilköğretim Okulu, ticaret merkezi, cami ile Gölova'ya 64 adet konut 1'er adet ticaret merkezi, cami, ve tüm konut ile donatılara ait genel ve altyapı, çevre düzenlemesi işi ihale edilecek. İhale, 12 Şubat 2007 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de 'açık ihale usulü' ile yapılacak.


Yer tesliminden itibaren toplam 480 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.


Söz konusu inşaatlar tünel kalıp sistemiyle ve konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak.



-SİVAS-GÜRÜN-



TOKİ'nin, Sivas Gürün'e yaptıracağı konut, okul, ticaret merkezi, cami, genel ve adaiçi altyapı ve çevre düzenlemesi işleri de ihaleye çıkarıldı. Gürün'de, tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 352 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle ilköğretim okulu, cami, ticaret merkezi, genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı gerçekleştirilecek.


Yer tesliminden...