23 / 04 / 2024

toki yüzde indirim kampanyasına kaç kişi başvurdu

toki yüzde indirim kampanyasına kaç kişi başvurdu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak ya da borcunu kısmi ödemeyle kapatmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için gerçekleştirdiği indirim kampanyasına talep yağdı...

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 2024 ne zaman başlayacak? TOKİ'den indirim bekleyenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yüzde 25 indirim kampanyasının ne zaman başlayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ 2024 indirim kampanyası ne zaman başlayacak?

TOKİ yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle konut ve iş yeri satıyor! Dev kampanyada tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 ilde konut, 28 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu. Söz konusu kampanyada konutlar ve iş yerleri için yüzde 25 peşinat,  72 ay vade imkanı sunuluyor.

TOKİ yüzde 25 peşinat, 72 ay vade fırsatıyla ev satıyor! 32 il için son dakika müjdesi! 

TOKİ, 32 şehirde yer alan 169 konutu yüzde 25 peşinat, 72 ay vade fırsatıyla satıyor. Peki ihale ne zaman? İşte TOKİ'nin satış ihalesi ile ilgili merak edilenler...

Migros'ta dev havlularda yüzde 40, Bingo çamaşır sularında yüzde 25 ve parfümlerde yüzde indirim başladı!

Migros’ta çok beğenilen indirim kampanyasının 27 Eylül’de sona ereceği öğrenilirken, Migros, tüm müşterilerini şubelerine davet etti. Ayrıca, dev havlularda yüzde 40, Bingo çamaşır sularında yüzde 25 ve parfümlerde yüzde indirim başladı. İşte 26 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başvurusu nereden yapılır? TOKİ 2023 indirim kampanyası şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2023 yılında başlattığı yüzde 25 indirim detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başvurusu nereden yapılır? TOKİ 2023 indirim kampanyası şartları neler? İşte detaylar...

TOKİ indirim bombasını patlattı: Yüzde 25 indirim için başvurular 21 Eylül'de başlıyor! İşte başvuru şartları...

TOKİ indirim kampanyasına ilişkin detaylar belli oldu. Bakan Özhaseki, 2022 yılı Haziran ayının sonuna kadar başlamış olanların, TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasından faydalanabileceklerini söyledi. İşte kampanyanın detayları...

TOKİ'ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın sona eriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının başlatmış olduğu yüzde 25 indirim kampanyası yarın sona erecek.

TOKİ'ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası işte bu tarihte sona erecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yüzde 25 indirim 18 Mayıs tarihinde sona erecek.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek? Ev, iş yeri, arsa alanlar şimdi göz atın!

TOKİ tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almayı isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan'da başlatılmıştı. Peki TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası resmen başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almak isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için yüzde 25 indirim kampanyası başlatıldı.

TOKİ'den indirim hamlesi! Yüzde 25 düşecek

TOKİ konutu olanlar dikkat! TOKİ için her yıl iki kere düzenlenen indirim kampanyasında yeni gelişme yaşandı. 24 Nisan’da başlıyor. TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlar, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 indirimden faydalanabilecek.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ’den ev veya iş yeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlar için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlattığını duyurdu.

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle 17 ildeki arsaları yarın satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

TOKİ, 17 ilde yer alan arsaları yarın saat 10:30'da satışa sunuyor. Arsa satışı kapsamında yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksit imkanı sağlanıyor...

toki yüzde indirim kampanyasına kaç kişi başvurdu Haberi

toki yüzde indirim kampanyasına kaç kişi başvurdu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak ya da borcunu kısmi ödemeyle kapatmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için gerçekleştirdiği 2020  indirim kampanyasından 19 bin 370 kişi faydalandı.

Anadolu Ajansı muhabirinin edindiği bilgiye göre, TOKİ'nin borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için 6 Mayıs-19 Haziran 2020 tarihleri arasında düzenlediği yüzde 20 indirim kampanyasının başvuru süreci tamamlandı.

Kampanyadan, satışları 2018 yılı haziran ayı sonuna kadar yapılmış ve geri ödeme taksiti 2018 yılı haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri faydalandı.

Vatandaşların bir kısmı borcunu ödeyerek tapusunu alırken, bir kısmı da  kısmi ödemeyle borcunu kapattı.

- Kısmi ödemeden 2 bin 188 vatandaş yararlandı

TOKİ 2020 indirim kampanyasında, bütün borç bakiyesini...