13 / 11 / 2025
fuzul

TOKİ'nin 22 Eylül'de başlayan yüzde 25 indirim kampanyası sona erdi!

TOKİ'nin 22 Eylül'de başlayan yüzde 25 indirim kampanyası sona erdi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 22 Eylül tarihinde başlattığı yüzde 25 indirim kampanyası sona erdi.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 22 Eylül’de başlatılan yüzde 25 indirim kampanyası sona erdi. Kampanya, borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelikti. Başvurular 17 Ekim itibarıyla tamamlandı.

Kampanya kapsamında borç bakiyesinin tamamını ödeyen hak sahipleri yüzde 25 oranında indirimden yararlandı. Borcun tamamını kapatamayanlar ise bakiyenin en az yüzde 25’i kadar peşin ödeme yaptıklarında, ödedikleri tutar üzerinden aynı oranda indirim aldı.

TOKİ nin 22 Eylül de başlayan yüzde 25 indirim kampanyası sona erdi!

İndirim fırsatı,  TOKİ  tarafından 2024 yılı Haziran ayı sonuna kadar satışı yapılmış ve geri ödeme süreci en geç bu tarihte başlamış konut ve iş yerlerini kapsadı. Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalanlar ise kampanyadan yararlanamadı.

Başvurular, TOKİ’nin anlaşmalı olduğu bankalar üzerinden gerçekleştirildi. Kampanya süresi bugün itibarıyla dolarken, bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmaları indirim kapsamında değerlendirilmeyecek.

TOKİ’nin ilerleyen dönemde benzer kampanyalarla borcunu erken ödemek isteyen vatandaşlara yeni fırsatlar sunabileceği belirtiliyor.


Geri Dön