19 / 04 / 2024

TOKİ Zonguldak Filyos projesi

TOKİ Zonguldak Filyos projesi

TOKİ Zonguldak sınırlarından Karadeniz'e dökülen Filyos Çayı kıyılarına 3 bin 52 konut inşa ediyor. Bölge yeni bir yaşam alanına kavuşuyor.

Zonguldak Filyos imara açılacak!

Anadolu Bayram Gazetesi köşe yazarı olan Derya Akbıyık bugünkü yazısında Zonguldak'ın Filyos Bölgesi'nde hayata geçirilmesi planlanan Filyos Vadisi projesinden bahsetti. Akbıyık, bölgenin imara açılacağını açıkladı.

TOKİ Zonguldak Filyos'a 3 bin 52 konut inşa ediyor!

TOKİ Zonguldak sınırlarından Karadeniz'e dökülen Filyos Çayı kıyılarına 3 bin 52 konut inşa ediyor. Bölge yeni bir yaşam alanına kavuşuyor.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekim günü!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Zonguldak Çaycuma'da toplam 384 konutu kura ile satacak. Peki, TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekim günü ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura günü!

Toplamda 384 adet konutun kurası çekilecek olan TOKİ Zonguldak Çaycuma projesinde kura heyecanı başladı. Peki, TOKİ Zonguldak Çaycuma kura günü ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2017 kura!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Zonguldak Çaycuma projesindeki 384 adet konut için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Zonguldak Çaycuma 2017 kura çekilişi ne zaman?

Zonguldak Filyos Limanı 2019'da açılacak!

AKP Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Filyos Limanı'nın 2019 yılında hizmete gireceğini söyledi.

Zonguldak Filyos Limanı’nın temeli bugün atılıyor!

538 milyon liralık Filyos Limanı’nın temeli bugün Başbakan Yıldırım'ın da katılacağı törenle atılıyor.

Zonguldak Filyos Limanı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Filyos Limanı ihalesinin sonuçlanmasının ardından geçtiğimiz haftalarda yer teslimi yapılmıştı. İhale alan Şenbay Madencilik-Özgün Yapı İş Ortaklığı, bir hafta önce Çaycuma ilçesine bağlı Sazköy mevkiinde şantiye kurma çalışmalarına başladı.

Zonguldak Gökçebey TOKİ kura sonucu listesi!

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi bugün yapıldı. İşte Zonguldak Gökçebey TOKİ kura sonucu listesi...

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi açıklandı!

Konut tiplerinin 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği proje bugün açıklandı. TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi açıklandı...

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura sonuçları!

Zonguldak Gökçebey konut tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura sonuçları...

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası bugün!

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası bugün çekilecek. Projedeki daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura sonucu!

TOKİ ve Zonguldak Gökçebey Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen TOKİ Zonguldak Gökçebey projesinde kuralar çekildi.

TOKİ Zonguldak Filyos projesi Haberi

TOKİ Zonguldak Filyos projesi

Zonguldak sınırlarından Karadeniz'e dökülen Filyos Çayı kıyıları yeni bir yaşam alanına kavuşuyor. TOKİ tarafından hayata geçirilen konut projeleri ile yerel dokunun yansıtıldığı 3 bin 52 konut inşa ediliyor. 


Filyos Çayı'nın çevresi TOKİ tarafından yürütülen projelerle canlanıyor, bölgede yeni bir yaşam başlıyor. 


Filyos'a TOKİ konutlarının yapılacağı TOKİ Haber Dergisi'nin 85. sayısında da yayınlandı. Proje kapsamında, Filyos Çayı boyunca inşa edilmekte olan 3 bin 52 konutun yanı sıra, bölgedeki sosyal yaşam ihtiyaçlarına yanıt verecek donatı alanları oluşturuluyor. Gökçebey, Çaycuma ve Devrek'te yapımı devam eden projeler tamamlandığında, Filyos'ta örnek bir yaşam alanı ortaya çıkacak. 


Doğayla uyumlu tasarım temalı şekilde yapılacak olanToki konutları ile Filyos kıyıları canlanacak. Yenilediği konut üretim anlayışı doğrultusunda yatay ve yerel mimari yaklaşımla konut projeleri hazırlayan TOKİ, bu projelerden birini de Gökçebey'de...