19 / 04 / 2024

tokiden 9 milyarlık yatırım

tokiden 9 milyarlık yatırım

Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Haluk Karabel: ''İdare, bu yıl 310 şantiyede yaklaşık 9 milyar liralık konut ve sosyal donatı işi başlattı. Bu yaklaşık 44 bin konuta tekabül ediyor'' şeklinde açıklama yaptı...

Vakıfbank 9 milyarlık kira sertifikası ihraç edecek!

Hükümet, Körfez ülkelerinden yatırım çekmek için önemli bir adım atıyor. Vakıfbank’ın yüzde 58.4 oranındaki Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait A ve B grubu hisseleri, Hazine’ye devredilecek. Karşılığında yaklaşık 9 milyar liraya kadar 5 farklı vadeli kira sertifikası ihraç edilecek.

Tek-Art İnşaat 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Tek-Art İnşaat 9 aylık finansal tablolar, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı. İşte ilgili raporlar...

Torunlar GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 9 aylık finansal tablolar, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Ufuk Yatırım 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul, 9 aylık finansal tablolar, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Atakule GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Atakule GYO, 9 aylık finansal tablolar faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Pera GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 9 aylık finansal tablolar faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak!

Teknik Yapı, hem İstanbul hemde Anadolu'da konut yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak.

Emlak Konut'tan 13 milyarlık ihale rekoru!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO, bu yul gerçekleştirdiği ihaleler ile büyük ilgi çekti. Emlak Konuy bu yıl içerisinde rekor denilebilecek 13 milyarlık ihale gerçekleştirdi.

Vakıf GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 9 aylık finansal tablolar faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Körfez GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 9 aylık finansal tablolar faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Alarko GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Alorko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 9 aylık finansal tablolar faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Türker Proje Gayrimenkul 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme 9 aylık finansal tablolar faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Akfen GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 9 aylık finansal tablolar faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

tokiden 9 milyarlık yatırım Haberi

tokiden 9 milyarlık yatırım

     Karabel, TOKİ'nin 2012 faaliyetlerini değerlendirdi, 2013 hedeflerini açıkladı. Ahmet Haluk Karabel, sosyal konut yapmak için özel kanunla kurulan TOKİ'nin, aynı zamanda Türkiye genelinde konut fiyatlarını dengede tutmakla görevli olduğuna dikkati çekti. 

     İdare'nin, Türkiye'nin konut ihtiyacının yüzde 5 ila 10'u arasında üretim yaptığını vurgulayan Karabel, bu çalışmaları Hazine'ye yük olmadan gerçekleştirdiklerine değindi. 

     Karabel, ''2012 yılında daha önceden devam eden işlerle birlikte 310 şantiyede yaklaşık 9 milyar liralık konut ve sosyal donatı işi başlattık. Bu yaklaşık 44 bin konuta tekabül ediyor'' diye konuştu. Ahmet Haluk Karabel, İdare'nin ayda 8-9 milyon lira ödeme yaptığını bildirdi. 

     

     -TOKİ'den 95 okul- 

     

     Bu yılki yatırımlarının yüzde 98,5'inin sosyal konut, geri kalanının da gelir getirici projeler olduğuna...