16 / 04 / 2024

Pera GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Pera GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 9 aylık finansal tablolar faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.



Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 1 Ocak - 30 Eylül 2017 ara hesap dönemine ait finansal tablolar, 1 Ocak 2017 - 30 Eylül 2017 ara döneminine ait faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.


Sorumluluk beyanı:
01/01/2017 - 30/09/2017  dönemine ilişkin finansal tablo ve faaliyet raporu tarafımızca incelenmiş olup,
Görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde rapor, önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermemektedir.
Görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde ilgili dönem itibariyle, yürürlükteki finansal raporlama standartlarına göre hazırlanmış finansal tabloların Şirketimizin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar/zararı ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığı ve faaliyet raporunun işin gelişimi ve performansını Şirketin finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte,  Şirketimizin mali durumu ve faaliyet sonuçları hakkında gerçeği doğru ve dürüstçe yansıttığını beyan ederiz.
 

Saygılarımızla

  
PERA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.S.


Faaliyet raporu için tıklayın 
Finansal tablo için tıklayın

 


Geri Dön