16 / 04 / 2024

TOKİden birden fazla ev alınabilir mi

TOKİden birden fazla ev alınabilir mi

TOKİ’ye yaptığı başvuru sonucu TOKİ kura çekilişinde kendisine konut çıkan ve TOKİ’den ev alan bir kişi yeniden TOKİ’den ev alabilir mi?

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Birden fazla evi olanlara kötü haber!

Birden fazla konutu olanlara kötü haber geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Merkez Bankası, birden çok evi olanlara ilave vergi, kiradan geçinenlere de ‘şirket’ alternatifi istedi.

ATEM Başkanı Akçam'dan birden fazla evi olanlar için ek vergi açıklaması! Konutta rant yapılması engellenmiş olur!

Birden fazla evi olanların ek vergi ödeyeceklerine dair gelen iddialara, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, uygulamaya konulması halinde memnuniyetle karşılayacaklarını vurguladı.

Emekliye 5 bin lirada tüm ayrıntılar belli oldu! Birden fazla emekli aylığı alanlara daha az ikramiye verilecek

Emekliler için verilmesi planlanan emekli ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağı gündemde yer almaya devam ediyor. Birden fazla emekli maaşı alanlara ikramiye daha az verilecek.

Ev birden fazla emlakçıya verilir mi?

Ev alım satım ve kiralama işlemlerinde emlakçıların ne kadar büyük bir rolünün olduğunu biliyoruz. Bazı gayrimenkul sahipleri, evin birden fazla emlakçıya verilmesinin mümkün olup olmadığını merak ediyor. Peki ev birden fazla emlakçıya verilir mi, verilmesi durumunda hangi sonuçlar meydana gelir?

Aynı konutun birden fazla kişiye satılması nasıl önlenir?

Aynı konutun birden fazla kişiye satılmasının önlenmesi mümkündür. Bu durumda uzman kişiler, bu satışın önlenmesi için yöntemleri sunmuştur. Peki aynı konutun birden fazla kişiye satılması hangi yöntem ve haklarla önlenir? Aynı konutun birden fazla kişiye satışının önlenmesini sağlayan yöntemler…

Müjde! Müjde! Müjde! SGK'ya yapılacak başvuru ile birden fazla emekli maaşı alabilirsiniz!

Tek bir dilekçeyle SGK'ya başvurarak, birden fazla emekli maaşını aynı anda almanız mümkündür. İşte ayrıntılar...

Birden fazla emekli maaşı alınabilir mi? Kimler birden fazla maaş alabiliyor? Hemen siz de bu şartlara bakın!

Birden fazla emekli maaşı alınabilir mi? Kimler birden fazla maaş alabiliyor? Hemen siz de bu şartlara bakın!

Birden fazla işte çalışanlar hemen bakın! Kazançlarınızda vergi detayı...

Artık pek çok insan boş zamanını değerlendirmek, hobisinden gelir sağlamak veya daha fazla kazanç elde etmek amacıyla birden fazla işte çalışıyor. Fakat birden fazla işte çalışanlar için önemli bir detay gündeme geldi. İşte gelir vergisi ile ilgili o detay...

Şantiye şefleri birden fazla inşaatta çalışabilir mi? 

Samsun İnşaat Mühendisleri Odası’nda bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, şantiye şeflerinin birden fazla inşaat alanında çalışamayacağını dile getirdi. 

Birden fazla takvim yılına yayılan inşaat ve onarma işlerine vergi düzenlemesi!

Birden fazla takvim yılına yayılan inşaat ve onarma işleriyle uğraşan mükelleflere, bu işleriyle ilgili olarak gerçekleştirilen hak ediş ödemeleri üzerinden gerçekleştirilen gelir veya kurumlar vergisi kesintisi oranı yüzde 3'ten yüzde 5'e çıktı.

TOKİ'den kimler ev alabilir? 

TOKİ'den ev almak isteyenler için başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ'den nasıl ev alınır? TOKİ'den ev almanın şartları nelerdir? TOKİ'den kimler ev alabilir? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ'den 99 bin TL peşinat ve 752 TL taksitle ev müjdesi!

TOKİ'den ev almak isteyenlerin başvuru yapması gerekiyor. Başvuruda bulunmak isteyen herkesi ilgilendiren çok önemli şartlar bulunuyor. Peki, TOKİ'den almak için gerekli olan şartlar nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

TOKİden birden fazla ev alınabilir mi Haberi

TOKİden birden fazla ev alınabilir mi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 50 bin konut projesi başvurularına yoğun talep geldi.

Yeni Akit gazetesinde yer alan habere göre, TOKİ’ye başvurusu sonucu TOKİ kura çekilişinde kendisine konut çıkan ve TOKİ’den ev alan bir kişi yeniden TOKİ’den ev alabilir mi? sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. İşte TOKİ projelerine başvuru yapan vatandaşlar bir hak sahibi birden çok konut alabilir mi? sorusunun yanıtı...

TOKİ’den birden fazla ev alınabilir mi?
Proje bazında kurulan komisyonca takdir edilen arsa ve bina değerinin  TOKİ  tarafından belirlenecek konut fiyatından yüksek çıkması durumunda, bu hak sahiplerine tespit edilen değere denk gelecek sayıda konut verilebilmesi için gerekli düzenleme İdarece yapılmaktadır.

TOKİ'den 505 lira taksitle dar gelirliye ev!

TOKİ'den nasıl ev alınır?

TOKİ'den 5 bin lira peşinatla...