26 / 04 / 2024

tokiden daha önce kredi kullananlar tekrar kredi kullanabilir mi

tokiden daha önce kredi kullananlar tekrar kredi kullanabilir mi

TOKİ kredi uygulamalarına dair esaslar, TOKİ Konut Edindirme Rehberinde yer alıyor. Rehberde yer alan bilgilere göre, bazı koşulları taşıyan kimselere kredi veriliyor. Peki TOKİ kredisi kimlere verilir? İşte TOKİ kredileri 2014..

Kentsel dönüşümde bir ilk olacak yasa gündemde! Keşke bu konuda daha önce çalışılsaydı...

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Kentsel Dönüşüm Yasası çerçevesinde hazırlanan yeni yasa teklifiyle ilgili açıklamalar yaparak, ''Keşke bu konuda daha önce çalışılsaydı'' dedi.

DSİ, iş arayanlara müjdeyi verdi! Devlet Su İşleri'nden 1273 kişiye daha iş imkanı!

Devlet Su İşleri (DSİ), daha önce yaptığı personel alımlarında boş kalan kontenjanları yedek adaylar arasından dolduracağını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Altınla ilgili flaş açıklama! Altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı. Daha önce de bilmişti

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının geleceği hakkında altın almayı düşünen vatandaşlara yönelik önemli bir açıklamada bulundu. Memiş daha önce de birçok kez altın fiyatlarının gideceği yönü bilmişti.

E devlet'te müthiş bir özellik var. Daha kimse fark etmedi. Paranızı oraya koyuyorsunuz

E devlet üzerinden daha önce para biriktireceğinizi herhalde bilmiyordunuz. Ancak e devlette böyle bir özellik var. İşte o özelliğin ayrıntıları.

Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Nereli? Daha önce hangi görevleri yaptı?

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Kaç yaşında? Muhittin Behiç Harmanlı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Muhittin Behiç Harmanlı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Ebubekir Tivnikli kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Tivnikli kimdir? Kaç yaşında? Ebubekir Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ebubekir Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Özcal Korkmaz kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Özcal Korkmaz kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

tokiden daha önce kredi kullananlar tekrar kredi kullanabilir mi Haberi

tokiden daha önce kredi kullananlar tekrar kredi kullanabilir mi

TOKİ kredileri 2014!

TOKİ kredi uygulamalarına dair esaslar, TOKİ Konut Edindirme Rehberinde yer alıyor. Burada yer alan bilgilere göre, bazı koşulları taşıyan kimselere kredi veriliyor. Bu krediden yararlanabilmek için, Emekli Sandığı’ndan alınacak hak sahibi olduğuna dair belge ile Ziraat Bankası’na başvurulması gerekmektedir. Edinilecek konutlar için tapunun en fazla bir yıl önce alınmış olması yeterli oluyor.


1) TOKİ kimlere kredi veriyor? 

1. Toplu Konut Yapımcılarına (kooperatiflere, sosyal yardımlaşma kurumlarına, 

belediyelere ve yapımcılara),

2. Faizsiz Konut Kredisi olarak şehit ailelerine, maluller ile dul ve yetimlerine (Malullerden ancak, 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren terör malulleri bu krediden yaralanmaktadır.),

3. Taşınmaz kültür varlıklarının bakımı, onarımı ve restorasyonu için özel hukuka tabi gerçek ve tüzel kişilere.


2)Toplu Konut Yapımcıları’na açılan kredilerden nasıl yararlanabiliriz ? 

İdaremizin finansman durumuna göre her yıl...