26 / 04 / 2024

tokiden emekliye kolaylık

tokiden emekliye kolaylık

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Genel Başkanlığı ve TOKİ idaresi arasında yapılan protokol gereği üzerine evi olmayan emeklilere kolaylık sağlanacağını duyurdu.

0 69 konut kredisinin aylık ödemesi ne kadar? Kentsel dönüşümde büyük kolaylık! 0 69 faizli kredi detayları!

0.69 faiz oranıyla 180 ay vadeyle kredi verileceği açıklandı. İşte düşük faizli kentsel dönüşüm kredisi detayları 2024...

EYT'deki kıdem tazminatı çıkmazı! İşverenden yeni talep var

Milyonlarca Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) Mart ayından bu yana emekli oluyor. EYT'lilerin kıdem tazminatı ödemeleri için ise işverene kredi desteği verildi. Ancak, yükselen faizler, işvereni zor duruma soktu. Küçük esnaf, EYT kredisi için kolaylık istedi. İşte tüm detaylar...

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

İş Bankası'ndan aylık 840 TL taksitle bayram kredisi!

İş Bankası, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerine geniş bir kredi seçeneği yelpazesi sunarak büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor. Özellikle bayram dönemine özel olarak, aylık taksit tutarı sadece 840,84 TL ödeyerek kredi çekme imkanı sunuyor.

Kurbanlık alacaklara müjde! Tarım Bakanlığı resmen duyurdu! Büyük kolaylık sağlanacak!

Kurban Bayramı’na sayılır günler kala kurbanlık arayışlarına başlayanlar için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan büyük kolay geldi. Bakanlığın mobil uygulaması 'Tarım Cebimde' aracılığıyla küpe numaralarını girerek kurbanlık hayvanların ırk, cinsiyet, yaş, tür ve aşı bilgilerini sorgulayabiliyor.

PTT'den emeklilere kredi fırsatı! 1 Haziran'dan sonra başvuru yapılacak!

1 Haziran’dan itibaren PTT’den emeklilere kredi fırsatı sunuldu. PTT’nin son zamanlarda sunmuş olduğu kredi kampanyaları bu kez de emeklilere özel olarak düzenlendi. Yüksek miktarda ve uygun avantajlarla sunulan bu kredi fırsatı pek çok emekliye maddi açıdan kolaylık sunacak.

Şekerbank’tan ev almak isteyenlere kolaylık! Bakın ne kadar verecek!

Şekerbank, ev sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor! 100 bin TL kredi imkanıyla, artık ev sahibi olmak hayal değil. 10 sene vadeli kredi fırsatıyla, ev almakta zorlananlar için büyük bir destek sağlanıyor. 

BDDK’dan DASK teminatlarının kullanımı konusunda kolaylık talebi! Öncelik işyerlerinin olsun!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), deprem bölgesindeki DASK teminatlarının kullanımı konusunda kolaylık sağlanmasını istedi. 

Konut tercihleri arasında artık elektrikli şarj istasyonu şart koşuluyor! İşte detaylar!

Elektrikli araç üretiminin ve kullanımının büyümesi tüketicinin talebinde değişiklik yaptı. Özellikle markalı olan projeler şarj sistemine kolay ulaşımı sağlıyor. Böylece ailelerin elektrikli araçlarına kolaylık sağlaması için şarj istasyonuna yakın konutlara yönelmesi bekleniyor.

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasıyla konutunu yenilemek isteyenlere büyük kolaylık geliyor!

Sektör temsilcileri, "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasının dönüşüme hız katacağına ve özellikle evini yenilemek isteyen vatandaşa büyük kolaylık sağlayacağına dikkat çekti. 

Kredi notunuz mu düşük, dert etmeyin! PTT ihtiyaç kredisi verecek

Son dönemde ekonomik zorluklarla mücadele eden birçok insan, kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi kullanmakta zorlanıyor. Türkiye’nin en büyük devlet kuruluşlarından biri olan PTT, kefil olmayan kişilere büyük bir kolaylık sağlamak için harekete geçti.

EYT'de prim borcu olanlara yeni çözüm! Büyük kolaylık tanınacak

Milyonlarca kişinin kamuya olan bütün borçlarının yapılandırılmasıyla alakalı kanun icraata girdi. Kısmı kademeli prim sisteminden dolayı emekli olamazken, bu mağduriyeti gidermek için EYT’liler yasa ile emekli olabilme kolaylığı getirildi.

EYT'lilere flaş kolaylık: Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor! Hemen bu son dakika detayına bakın!

EYT'lilere flaş kolaylık... Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor... Hemen bu son dakika detayına bakın...

tokiden emekliye kolaylık Haberi

tokiden emekliye kolaylık

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Genel Başkanlığı ve TOKİ idaresi arasında yapılan protokol gereği üzerine ev kaydı bulunmayan emeklilere konut edinme konusunda kolaylık sağlanacağını emeklilere duyurdu.

Mustafa Sarıoğlu yaptığı basın toplantısında, "Seçim dönemlerinde iktidar ve muhalefet partileri emeklilere konut edinme konusunda kolaylıklar sağlanması görüşünü sürekli dile getirdiler. Bu düşünce kamuoyunda destek gördü ve kamuoyu oluştu. Bu doğrultuda TOKİ'den Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanlığı'na gelen yazıda belirtildiği gibi, emekli dernekleri aracılığı ile emeklilere uzun vadeli taksitli konut edindirme kolaylığı sağlanmıştır. Bu konuda üzerine kayıtlı evi olmayan üyelerimiz derneğimize müracaat edebilirler. İl merkezinde Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanlığına yapılacak olan yeterli sayıda müracaat listeleri ilgili makamlara...