24 / 04 / 2024

tokinin hayata geçirdiği projeler

tokinin hayata geçirdiği projeler

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) son iki yılda 88 bin aşkın aileyi ev sahibi yaptı.

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

Türkiye'nin önde gelen şirketleri Here2Next projesini hayata geçirdi! Platforma üyelik şartları açıklandı

Türkiye’de ve global arenada kurumsal şirket-girişim iş birliklerinin katma değerine dikkati çekmek ve ekosistemde iyi uygulamaların ve öğrenimlerin paylaşılarak yaygınlaştırılmasını sağlamak üzere sektöründe öncü 9 kurum bir araya gelerek Here2Next platformunu hayata geçirdi

Türk STK’ların Sudanlı selzedeler için hayata geçirdiği Türk Köyü'ndeki konutlar teslim edildi!

Türk Kızılay ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) da aralarında yer aldığı sivil toplum kuruluşlarının (STK) Sudan'da geçen yıl selde evlerini yitirenlere yönelik olarak inşa ettiği evler teslim edildi.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

Kuzeybatı Gayrimenkul dijital dönüşümde ilkleri hayata geçirdi!

Kuzeybatı Gayrimenkul, sektörde verimliliği arttırmak için son derece radikal dijital dönüşümleri hayata geçirerek dijital dönüşüme ilk başlayan ve ilk tamamlayan şirket oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'u hayata geçirmek için çalışıyoruz!

Türkiye-Senegal İş Forumu'nda konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa, "İstanbul Boğazı'na eş olacak son derece stratejik bir proje olan Kanal İstanbul'u hayata geçirmek için çalışıyoruz" dedi...

Türk müteahhitler Kırgızistan’da 901 milyon dolarlık proje hayata geçirdi!

Türk Cumhuriyetlerinden Kırgızistan büyük bir dönüşüm içinde. Dışa açılma politikası istikrarlı bir şekilde sürüyor: Türk müteahhitler de Kırgızistan’da 901 milyon dolarlık proje hayata geçirdi.

TİKA 6 ayda 800 proje hayata geçirdi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkan Vekili Kayalar yaptığı açıklamada bu yılın ilk 6 ayında yaklaşık 800 projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü dijital çağa geçti!

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nün dijital çağa geçiş kapsamında hayata geçirdiği Sanal Deneyim Tasarım Laboratuvarı'nın tanıtımı yapıldı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

TOKİ'nin hayata geçirdiği 5 bin konutun kurası çekildi!

TOKİ'nin hayata geçirdiği 5 bin konutun kurası çekildi. Kurası çekilen projeler Amasya, Kütahya, Sakarya, Balıkesir, Kayseri, Kırşehir, Malatya, Adana, Sivas, Eskişehir, Hatay, Erzurum ve Kars'ta yer alıyor.

TOKİ'nin Sur'da hayata geçirdiği konutlar için inşaat sürüyor!

TOKİ'nin Diyarbakır’ın Sur ilçesinde hayata geçirdiği konutlar için inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

tokinin hayata geçirdiği projeler Haberi

tokinin hayata geçirdiği projeler

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından son iki senede inşaat amamlanan konutlarla 88 bin 98 aile konut sahibi oldu.

Anadolu Ajansı muhabirinin derlediği bilgiye göre, TOKİ, piyasa koşullarında ev sahibi olması mümkün olmayan dar ve orta gelirli vatandaşları uzun vadeli düşük taksitlerle ev sahibi yapmayı sürdürüyor.

İdare tarafından 2019 ve 2020 yılında inşaatı tamamlanan, yatay mimariyle üretilen, mahalle kültürünü yaşatan ve vatandaşları tabiatla buluşturan toplam 88 bin 98 konut hak sahiplerine teslim edildi.

En çok konutun teslim edildiği bölge İç Anadolu oldu

Başkent Ankara'da 1471, Kayseri'de 3 bin 583, Konya'da 3 bin 425, Niğde'de 3 bin 364, Sivas'ta 1222, Yozgat'ta 645, Aksaray'da 807, Çankırı'da 747, Nevşehir'de 645, Karaman'da 515, Eskişehir'de 484, Kırşehir'de 492 ve...