25 / 04 / 2024

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.



AK Parti’den Manisa Yunusemre Belediye Başkan adayı gösterilen mevcut belediye başkanı Mehmet Çerçi, adaylık başvurusu yaptı. Çerçi, makamında önemli açıklamalarda bulundu.

Aydın Denge Gazetesi'nden İlker Kılıçaslan'ın haberine göre, aday adaylığı döneminde yaşanan süreçte kimseye bir kırgınlığının, kızgınlığının olmadığını söyleyen Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, şu ifadeleri kullandı:

“Samimiyet, hizmet ve gayretle önce millet önce memleket. Yaklaşık 5 yıldır Yunusemre Belediyesi olarak çok önemli hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bildiğiniz gibi 31 Mart Seçimleri'yle ilgili süreç başladı. Cumhur İttifakı adayı olarak şahsım gösterildim. Cumhur İttifakı ruhuna uygun olarak Türkiye’nin geleceği doğrultusunda şehrimizin yararına çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yaşanan aday adaylığı sürecinde kimseye bir kırgınlığımız söz konusu olamaz. Biz inanıyoruz ki halkımız bize en yüksek oyu verip tekrar bizi seçecektir. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, il ve ilçe teşkilatımıza, meclis üyelerimize, ekibimize ve halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle adaylık başvurumuzu yaptık. Başta  TOKİ  çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık. Rutin belediyecilik hizmetlerimizin yanısıra hanım lokallerimiz, taziye evlerimiz, kültürel, sosyal yardım çalışmalarıyla halkımızın gönlünde yer aldık. Türkiye’ye örnek projelerimizi hayata geçireceğiz. Samimiyet ve gayretle önce millet önce memleket diyor ve herkese çok teşekkür ediyorum.’’ 


Geri Dön