20 / 04 / 2024

tokinin sarıçama yapacağı stadyumun adı

tokinin sarıçama yapacağı stadyumun adı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Sarıçam ilçesine yapacağı stadyuma 'Koza' isminin verilecek olmasına karşı çıkan İstanbul Adana Kültür ve Dayanışma Derneği, stada 'Fatih Terim' adının verilmesi için kampanya başlattı.

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

Sarıyer Reşitpaşa 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, Reşitpaşa (Mirgün) Mahallesi, 1824 ada, 1 ve 2 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Rumelihisarı 1/1000 ölçekli koruma amaçlı imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi 976 Ada 30 ve 31 Parseller İle 976 Ada 1 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sarıyer İstinye 1/5000 ölçekli imar planı itirazı askıya çıkarıldı!

Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi, 391 ada, 30 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı itirazı askıya çıkarıldı.

Sarıyer Poligon Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Amaç Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Amaç Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Can Akpınar ortaklığında kuruldu.

Sarıyer Tarabya Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sarıyer ilçesi, ( Tarabya Mahallesi, 508 ada, 70 parsel ) Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Eğitim Tesislerine ( Plan Notu ) ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Demet Akalın: Yandaki evi okul yapacağım!

Popçu Demet Akalın, “Kızınız Hira okula başlayacak, yurtdışında okumasını ister misiniz” sorusuna, "Hiç öyle hayallerim yok. Ama eylül ayında okullar açılmazsa, yandaki evi sınıf yapacağım" şeklinde yanıt verdi.

Sarıyer Kilyos 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Kumköy (Kilyos) Mahallesi 1 pafta 309 nolu parsele ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği” ve UİP:41013 plan işlem nolu 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Sarıyer'deki riskli binanın sakinlerine kira yardımı müjdesi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer'de çökme tehlikesi bulunan binanın olduğu bölgede incelemelerde bulundu. İmamoğlu, "Rapor birkaç güne kadar çıkacaktır. Kira yardımı ve bunun gibi birtakım hususları başlatacaklar ama sürecin netleşmesi de lazım." dedi.

Cumhurbaşkanı: Asya ile Avrupa'yı üç katlı tüp ile bağlayacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız çok şey var ama yapacağımız çok şeyler var. İnşallah Boğaz'ın altından üç katlı bir tüp yapacağız yine aynı şekilde. Hem oradan otomobiller geçecek hem de raylı sistem geçmek suretiyle yine Asya'yı Avrupa'ya bağlayacağız" dedi...

İstanbul'un kalbi Sarıyer'de atacak!

AK Parti Sarıyer Başkan Adayı Bayraktar, Sarıyerlilerin hayallerini gerçekleştirecek projeler ürettiklerini belirtti. Bayraktar, “Sarıyer’i turizmin, ticaretin, kültürün, teknolojinin ve sporun merkezi yapacağız. İstihdam ve kalkınma oluşacak, işsizlik bitecek” diye konuştu...

tokinin sarıçama yapacağı stadyumun adı Haberi

tokinin sarıçama yapacağı stadyumun adı


İstanbul'da yaşayan Adanalıların kurduğu Adana Kültür ve Dayanışma Derneği, Sarıçam'a yapılması planlanan, 'Koza Stadyumu'nun' isminin 'Fatih Terim Stadyumu' olarak değiştirilmesi için yürüttükleri kampanya kapsamında Hilton'da bir basın toplantısı düzenledi.


Adana Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Haluk Ekinci, kampanyaya Adanalı milletvekilleri, belediye başkanları ve 49 sivil toplum kuruluşunun destek verdiğini belirterek, "Adana Demirspor ile kariyerine başlayan Terim, teknik direktörlükte efsaneleşti. Fatih Terim isminin TOKi'nin yapacağı yeni stada daha çok yakışacağına inanıyoruz" dedi.Uzun yıllar Galatasaray ve Milli Takım'daki görevleri nedeniyle istanbul'da yaşayan Terim'in, her fırsatta baba ocağı Adana'ya geldiğini hatırlatan Ekinci, ünlü teknik adamın her fırsatta Adana ve Adanalılığıyla gurur duyduğunu açıkladığını ifade etti.


Adana Egemen...