25 / 04 / 2024

TOKİye borcunu peşin ödeyen yüzde 20 indirim alacak

TOKİye borcunu peşin ödeyen yüzde 20 indirim alacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için yaptığı indirim kampanyası bugün başlıyor. İşte kampanyadan yararlanma şartları...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Kahramanmaraş'ta 3 bin metrekarelik arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksitle satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta Akbel A.Ş.'ye ait olan arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

BİM'de peşin fiyatına 9 taksitle Kumtel Beyaz Cam Ankastre Set 5.999 TL'ye, Premium Ütü Masası 899 TL'ye satılacak!

BİM'in 6 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM kataloğunda peşin fiyatına 9 taksitle satılacak ürünler dikkat çekti. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

ŞOK Market'te peşin fiyatına 6 taksit imkanı ve yüzde 40'a varan indirim! Molfix bebek bezi 219 TL'ye düştü!

ŞOK Market'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda peşin fiyatına 6 taksit imkanı ve yüzde 40'a varan indirimler dikkat çekti. İşte detaylar...

Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 2+1'den 9+2'ye farklı seçeneklerle

Kempinski Residence Astaş Holding ve Yapı ve Yapı tarafından Boğaz’ın en değerli bölgelerinden biri olan Beşiktaş, Balmumcu'da hayata geçiriliyor. Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  

Vestel taze mini filtre kahve makinesi peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla görücüye çıktı!

Vestel’den kahve tiryakilerine peşin fiyatına taksit müjdesi geldi. Vestel, taze mini filtre kahve makinesini peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışa çıkardı.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Huawei Nova 10 SE'ye 1.499 TL indirim! Üstelik peşin fiyatına 3 taksit! 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

Huawei, Nova 10 SE modeline 1.499 TL indirim yaptı. Huawei, ayrıca bu cihazda peşin fiyatına 3 taksit fırsatı sundu. İşte 6 Aralık 2022 Huawei Nova 10 fiyat listesi ve teknik özellikleri...

TOKİ'de peşin ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projesinin ilk temelleri atıldı. Başvuru yapan kişiler, TOKİ ödeme şekilleri de sıklıkla sorulan sorular arasında bulunuyor. İşte “TOKİ'de peşin ödeme var mı?” sorusunun yanıtı!

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

TOKİye borcunu peşin ödeyen yüzde 20 indirim alacak Haberi

TOKİye borcunu peşin ödeyen yüzde 20 indirim alacak
TOPLU Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için yaptığı indirim kampanyası bugün başlıyor. 


Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak. İndirim kampanyası için başvurular 19 Mart Perşembe gününe kadar devam edecek ve ilgili bankalara yapılabilecek. 


Başvuru yapanların TOKİ’ye aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor. Kampanyadan, satışları 2012 yılı sonuna kadar yapılmış ve geri ödeme taksiti 2012 yılı sonuna kadar başlamış, geri ödemeleri devam edenler yararlanacak. Vadesi 12 aydan daha az kalan projeler kampanyaya dâhil edilmedi. Kampayadan 189 bin kişi...