24 / 04 / 2024

tolga engin

tolga engin

İstinyePark’ın 6. yılında da dünyaca ünlü markaları sektöre kazandırmaya devam ettiğini söyleyen İstinyePark Genel Müdürü Tolga Engin, perakende sektörünün, her türlü krizden kolayca etkilenen sektörlerin başında geldiğini belirtti...

Galataport İstanbul'da son durum ne?

Galataport İstanbul Genel Müdürü Tolga Engin, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tolga Engin, proje ilişkin kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci İzmir'de ev yaptırdı!

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çifti şehrin stresinden kurtulmak için doğaya kaçtı. Ünlü çift, İzmir'de tek katlı bir taş ev yaptırdı. 

Kiler GYO, Engin Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Engin Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Kiler GYO 2019 yılı için Engin Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Kiler GYO'nun 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Engin Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Hande Enes, Engin Group’un gayrimenkul işinin kaptanlığını üstleniyor!

Hande Enes, internet yatırımlarına ek olarak aile şirketi Engin Group’un yeni girdiği gayrimenkul işinin “takım kaptanlığını üstleniyor.

Barış Arduç ve Engin Öztürk Bodrum'da yeni mekan açacak!

Oyunculuktan kazandıklarını yatırıma çeviren Barış Arduç ve Engin Öztürk, Bodrum Yalıkavak Marina'nın içinde 'Müşlemilat' isimli mekan açacak.

Ali Engin, Narlıdere Belediye Başkanı oldu!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Ali Engin kazandı.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Kentsel dönüşüm için yetki Narlıdere Belediyesi'ne verilmiş ancak bölgenin imar planları onaylanmamış. İlk işim planların onaylanması için çalışmak olacak" diye konuştu.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin yaptığı açıklamada, “Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak. Sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağım. Eğer bir rant oluşacaksa, bunu halk paylaşacak” dedi.

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

Tolga Mendi Acarkent’ten ev aldı!

"Yeni Gelin" dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Mendi, dizi final yapınca İstanbul'a yerleşti. Acarkent’ten yeni bir ev alan oyuncu, evi için alışveriş yaptı.

Tolga İdikat Emlakjet’in yeni genel müdürü oldu!

Türkiye’de emlak seri ilan sektörünün en büyük online portalları arasında yer alan iLab Holding yatırımı Emlakjet’in Genel Müdürlük görevine Tolga İdikat atandı.

Engin Keçeli ve Nedim Keçeli'den yeni şirket!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile sektörde adından söz ettiren Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli ve Engin Keçeli bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

tolga engin Haberi

tolga engin

2013 yılı da bu anlamda oldukça talihsiz bir yıldı. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen, geçen yıla göre yüzde 10 ciro, yüzde 3 ziyaretçi artışı ile bu yılı kapatıyoruz. Açıldığımız günden bu yana 93.5 milyon ziyaretçi ağırladık. Bu rakamın 2014 Mayıs ayında 100 milyonu bulacak olmasının heyecanını yaşıyoruz’ dedi


Dünyaca ünlü markaları ilk kez Türkiye’ye kazandırarak sektörün geleceğine yön veren İstinyePark, geçen sene 17 milyon olan ziyaretçi sayısını 2013’te yüzde 3 artırarak açıldığı günden bu yana sürdürdüğü istikrarlı çizgisini korudu. İstinyePark Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan İstinyePark Genel Müdürü Tolga Engin, her yıl olduğu gibi bu yıl da kış sezonunda tam kapasiteye ulaştıklarını ve ziyaretçi oranlarının geçen seneye göre yüzde 3 arttığını belirterek, ‘Özellikle kış aylarında alışveriş merkezini tam kapasite ile işletiyoruz....