16 / 04 / 2024

Engin Altan Düzyatan, Blue World City ile anlaşmasını feshetti!

Engin Altan Düzyatan, Blue World City ile anlaşmasını feshetti!

Pakistanlı Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'nın şirketin yasadışı yollarla faaliyette bulunduğunu ortaya çıkmasının ardından şirketle yaptığı anlaşmayı iptal etti.



Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, geçen hafta Pakistan’da önemli bir inşaat firmasıyla işbirliği yapmıştı. Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre; Pakistan’da oldukça beğenilen dizinin Ertuğrul Gazi rolünü canlandıran oyuncusu Düzyatan, Pakistanlı Blue World City şirketi ile anlaşmış, projelerin marka elçisi olmuştu. Düzyatan'ın Pakistanlı emlak şirketi Blue World City ile olan anlaşmasını iptal ettiği öğrenildi. 

İçişleri Bakanlığı uyardı

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, Blue World City'nin Pakistan'da yasadışı yollarla faaliyette bulunduğu ve Rawalpindi Eyaleti Kalkınma Otoritesi'nin (Rawalpindi Development Authority) halihazırda buna karşı yasal işlem başlattığını ifade ederek Düzyatan’a bilgilendirmelerde bulundu. Pakistan medyasında yer alan bilgilere göre Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'ndan gelen raporlardan sonra Blue World City ile yaptığı anlaşmadan çekildi.

Türk inşaat şirketinden Pakistan’a 755 milyon dolarlık proje!

Pakistan'da inşa edilen dev şehir için Türk firmalara yatırım çağrısı!


Geri Dön