25 / 04 / 2024

Blue World City

Blue World City

Pakistanlı Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'nın şirketin yasadışı yollarla faaliyette bulunduğunu ortaya çıkmasının ardından şirketle yaptığı anlaşmayı iptal etti.

Blue Word City Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Word City Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Topdemir tarafından kuruldu.

Engin Altan Düzyatan, Blue World City ile anlaşmasını feshetti!

Pakistanlı Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'nın şirketin yasadışı yollarla faaliyette bulunduğunu ortaya çıkmasının ardından şirketle yaptığı anlaşmayı iptal etti.

Soyak Siesta Blue'da yeni yıl kampanyası!

İzmirliler'e modern bîr hayat vaad eden ve Sign of the City Avvards'ta ödül kazanan Soyak Siesta'nın 285 konutluk etabı Soyak Siesta Blue'da yeni yılı keyifli karşılayacak bir kampanya başladı.

Blue City Mudanya nerede?

Ar Yapı tarafından hayata geçirilen Blue City Mudanya projesi toplam 80 adet daireden oluşuyor. Projede 4 blok oluşuyor. "Blue City Mudanya nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Blue City Mudanya projesinde daireler 110 bin TL'den başlıyor!

Blue City Mudanya projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe ya da çatı katı şeklinde tasarlandı. Blue City Mudanya projesinde daireler 110 bin TL'den başlıyor.

Soyak, Sign of the City Awards’ta 3 ödül birden kazandı!

Sign of the City Awards’ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı. 7 kategoride 6 projesiyle finale kalan ve 3 ödülle yarışmada en fazla ödüle sahip olan Soyak geceye damgasını vurdu.

Bilge Özdemir: Sign Of The City'den Sign Of The World'e!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards", Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen olağan üstü bir törenle sahiplerini buldu. Emlakchi'den Bilge Özdemir Sign Of The City'yi yazdı.

Smart City; My World, Uphill Court, Spradon ve Ihlamur Evlerinde!

D-Smartın teknoloji yatırımları çerçevesinde geliştirdiği yüksek kaliteli yeni site yayını projesi Smart City; Ağaoğlu My World, Uphill Court, Spradon, Mesa Yamaç Evleri ve Ihlamur Evlerinde pilot uygulamaya geçti

Blue City Boutique Hotel, Karşıyaka'da hizmete girdi!

Karşıyaka ilk butik oteline kavuştu. 15 odalı Blue City Boutique Hotel, konaklama dışında 120 kişilik İtalyan restoranı ve 80 kişilik barı ile İzmir eğlence hayatına hizmet verecek

Abraham World City konut projeleriyle dikkat çekiyor!

şžanlıurfa'da 2010 sonunda kurulan Abraham World City Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık, uzman kadrosu ve tecrübeli pazarlama sistemiyle ticari gayrimenkul, özellikli ve markalı konut projeleriyle dikkat çekiyor...

İstanbul City'de evlerin taksitleri günlük 9 TL!

İstanbul Palmiye Grup İstanbul City projesini Çerkezköy'de inşa etti

New City'de 150 bin dolar!

Üsküdar'da inşa edilen New City'de konut fiyatları 150 bin dolardan başlıyor

Mall City Residence'ta yaşam başlıyor! 85 bin dolara!

Bağcılar'da inşa edilen Mall City Residence'ta yaşam başlıyor

Blue World City Haberi

Blue World City

Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, geçen hafta Pakistan’da önemli bir inşaat firmasıyla işbirliği yapmıştı. Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre; Pakistan’da oldukça beğenilen dizinin Ertuğrul Gazi rolünü canlandıran oyuncusu Düzyatan, Pakistanlı Blue World City şirketi ile anlaşmış, projelerin marka elçisi olmuştu. Düzyatan'ın Pakistanlı emlak şirketi Blue World City ile olan anlaşmasını iptal ettiği öğrenildi. 

İçişleri Bakanlığı uyardı

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, Blue World City'nin Pakistan'da yasadışı yollarla faaliyette bulunduğu ve Rawalpindi Eyaleti Kalkınma Otoritesi'nin (Rawalpindi Development Authority) halihazırda buna karşı yasal işlem başlattığını ifade ederek Düzyatan’a bilgilendirmelerde bulundu. Pakistan medyasında yer alan bilgilere göre Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'ndan gelen raporlardan sonra Blue World City ile yaptığı anlaşmadan çekildi.

Türk inşaat şirketinden Pakistan’a 755 milyon dolarlık proje!

Pakistan'da inşa...