29 / 03 / 2024

Pakistan inşaat projesi

Pakistan inşaat projesi

Pakistanlı Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'nın şirketin yasadışı yollarla faaliyette bulunduğunu ortaya çıkmasının ardından şirketle yaptığı anlaşmayı iptal etti.

Türk inşaat şirketinden Pakistan’a 755 milyon dolarlık proje!

Ankara merkezli inşaat ve mühendislik şirketi Dolsar, Pakistan'ın Khyber Pakhtunkhwa Eyaleti’nde 755 milyon dolarlık proje üstlenecek.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde menfez inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, inşaatı devam eden Ünye Bisiklet Yolu Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Karadeniz-Akdeniz otoyolu projesi inşaatı meclis gündeminde!

Karadeniz-Akdeniz otoyolu projesi inşaatı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zehra Zümrüt Selçuk: 2021'de 115 adet inşaat projesi yürütülecek!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "2021 yılında 737 milyon 152 bin liralık yatırım bütçemizle 115 adet inşaat ve 49 adet araştırma projesi yürütülecektir" dedi.

Türk inşaat şirketinden Pakistan’a 755 milyon dolarlık proje!

Ankara merkezli inşaat ve mühendislik şirketi Dolsar, Pakistan'ın Khyber Pakhtunkhwa Eyaleti’nde 755 milyon dolarlık proje üstlenecek.

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında son durum!

Antalya'nın Kepez ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlatılan Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında bir ilerleme kaydedilemedi...

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında koronavirüs şüphesi!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında çalışan 300’e yakın işçi, koronavirüs şüphesiyle Hasanoğlan Fen Lisesi’nin yurtlarında karantinaya alındı…

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızlandı!

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Proje kapsamında Meltem Bulvarı'nın bir bölümü 23 Mart Pazartesi gününden itibaren trafiğe kapatılacak.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Pakistan inşaat projesi Haberi

Pakistan inşaat projesi

Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, geçen hafta Pakistan’da önemli bir inşaat firmasıyla işbirliği yapmıştı. Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre; Pakistan’da oldukça beğenilen dizinin Ertuğrul Gazi rolünü canlandıran oyuncusu Düzyatan, Pakistanlı Blue World City şirketi ile anlaşmış, projelerin marka elçisi olmuştu. Düzyatan'ın Pakistanlı emlak şirketi Blue World City ile olan anlaşmasını iptal ettiği öğrenildi. 

İçişleri Bakanlığı uyardı

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, Blue World City'nin Pakistan'da yasadışı yollarla faaliyette bulunduğu ve Rawalpindi Eyaleti Kalkınma Otoritesi'nin (Rawalpindi Development Authority) halihazırda buna karşı yasal işlem başlattığını ifade ederek Düzyatan’a bilgilendirmelerde bulundu. Pakistan medyasında yer alan bilgilere göre Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'ndan gelen raporlardan sonra Blue World City ile yaptığı anlaşmadan çekildi.

Türk inşaat şirketinden Pakistan’a 755 milyon dolarlık proje!

Pakistan'da inşa...