16 / 04 / 2024

tom hanks malikane

tom hanks malikane

Ton Hanks ve eşi Rita Wilson 25 yıldır yaşadıkları evlerini 5 milyon dolara satıyor...

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hakan İsmet Özçetin tarafından Kuruldu!

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Tom Brody Emeklilik adasındaki 17 milyon dolarlık malikanesine taşınıyor!

Tom Brady ve ailesi, Miami'den arazi satın aldı. Arazinin üzerine malikane inşa ettiriyor....

Tina Turner hafta sonları için İsviçre'den malikane aldı!

ABD'li rock'n roll divasi Tina Turner (82) ile Alman prodüktör Erwin Bach (65) çifti, İsviçre'den 76 milyon dolar bedelle bir malikane satın aldı. Turner, bu malikaneyi hafta sonları eşiyle keyif yapmak amacıyla aldı. 

Davud Vardak Los Angeles'ta 20.9 milyon dolarlık malikane aldı!

Afganistan eski savunma bakanının oğlu, Los Angeles'tan 20.9 milyon dolarlık malikane aldı. Vardak'ın aynı zamanda Miami'de 5.2 milyon dolarlık bir konutu bulunuyor. 

Cristiano Ronaldo Manchester'da malikane tuttu!

Manchester United'e transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo  kent içerisinde 7 odalı malikane tuttu. 

Kris Jenner ve Khloe Kardashian 37 milyon dolara malikane inşa ettiriyor!

Lüks yaşamlarıyla sürekli gündem olan Kardashian'lar devasa malikane inşa ettiriyor. Yan yana inşa edilen malikanenin maliyeti 37 milyon dolar.

Adele, Kensington’da mega malikane yaptırıyor!

Mutluluk büyüsü İngiltere’de düşük gelirli bir mahallede büyüyen ve Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele, mega malikane inşa ettiriyor.

Bella Hadid'in babası kaçak malikane nedeniyle davalık oldu!

ABD’li ünlü manken kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası kaçak inşa ettirdiği malikane nedeniyle komşularıyla davalık oldu. 

Margot Robbie ve Tom Ackerley, California'da malikane aldı!

ABD'li ünlü oyuncu Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley, California Los Angeles Venice'de 6.5 milyon dolar bedelle (56 milyon Türk Lirası) bir malikane aldı. 

tom hanks malikane Haberi

tom hanks malikane


Forrest Gump ve Yeşil Yol filmlerinin oyuncusu Ton Hanks ve eşi Rita Wilson 25 yıldır yaşadıkları 4 yatak odalı ve 5 banyolu evlerini satma kararı aldı. 630 metrekare alana sahip evin satış fiyatı 5 milyon dolar olarak...