26 / 04 / 2024

topkapı Avrupa Konutları Kale satılık dükkan

topkapı Avrupa Konutları Kale satılık dükkan

Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık dükkan alanları 100 metrekareden başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan proje 9 blok halinde hayata geçiriliyor.

Avrupa Konutları Kale'nin ofis ve dükkanları satışa çıktı!

Artaş İnşaat’ın en yeni projesi Avrupa Konutları Kale’nin ofis ve dükkanları, 26 Mayıs Salı günü Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanla kamuoyuna sunuldu. İstanbul’un en değerli noktalarından

Avrupa Konutları Kale dükkan fiyatları!

Avrupa Konutları Kale dükkan fiyatları 2 milyon 519 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler de yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale 2 fiyat listesi 2017!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale 2 projesi İstanbul Topkapı'da E-5 üzerinde konumlandırılıyor. Proje 273 daire ve 21 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Avrupa Konutları Kale 2 fiyat listesi 2017...

Avrupa Konutları Kale'de metrekaresi 6 bin 451 TL'ye ofisler!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde yükselen Avrupa Konutları Kale projesi Artaş İnşaat imzasını taşıyor. Proje İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kale'de hemen teslim fırsatı!

Artaş İnşaat, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde Avrupa Konutları markası altında bugüne dek teslim ettiği projelerde sunduğu tüm ayrıcalıkları, Avrupa Konutları Kale ile Topkapı’ya taşıyor.

Avrupa Konutları Kale'de son daireler 700 bin TL!

Artaş İnşaat, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde Avrupa Konutları markası altında bugüne dek teslim ettiği projelerde sunduğu tüm ayrıcalıkları, Avrupa Konutları Kale ile Topkapı’ya taşıyor.

Avrupa Konutları Kale'de 700 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Avrupa Konutları Kale, İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde konumlanıyor.

Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul Topkapı'da yer alan Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Artaş İnşaat tarafından 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen projenin, yüzde 77'si satıldı.

Avrupa Konutları Kale'de 3 ay erken teslim!

Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri hazırlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler ziyarete açılırken, projenin yüzde 77'si de satıldı.

Avrupa Konutları Kale'nin daireleri görücüye çıktı!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daireler gezilebiliyor.

Avrupa Konutları Kale'de konutların yüzde 77'si satıldı!

ARTAŞ İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Projede 2+1 ve 3 + 1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin yüzde 77'si de sahiplerini buldu.

Avrupa Konutları Kale'deki dairelerin yüzde 77'si sahiplerini buldu!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3 + 1 örnek daire tipleri ziyarete açıldı.

Avrupa Konutları Kale'deki örnek daireler görücüye çıktı!

Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri hazırlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler ziyarete açılırken, projenin yüzde 77'si de satıldı.

Avrupa Konutları Kale'nin örnek dairesi ziyarete açıldı!

Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale örnek dairesi açıldı!

Artaş İnşaat’ın Topkapı’da inşasına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin %77’si de sahiplerini buldu.

topkapı Avrupa Konutları Kale satılık dükkan Haberi

topkapı Avrupa Konutları Kale satılık dükkan

Artaş İnşaat imzası ile İstanbul Zeytinburnu Cevizlibağ'da inşa edilen Avrupa Konutları Kale'da 599 daire, 52 ofis ve 30 ticari ünite yer alıyor. Proje 37 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık dükkan alanları minimum 100 metrekare, maksimum 1.182 metrekare; ofis alanları ise minimum 236 metrekare, maksimum 1.061 metrekare olarak tasarlandı. 


Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlara yer verilen Avrupa Konutları Kale Topkapı'da yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisi ile ödeniyor. 


Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ'da Türk hamamı, oyun alanları, yüzme havuzu, sauna ve fitness center gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Projenin Nisan 2016 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor.


Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık dükkan fiyatları 2 milyon...