18 / 04 / 2024

topkapı inşaat orion park fiyat listesi

topkapı inşaat orion park fiyat listesi

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta konumlandırılan ve de 2 etaptan meydana gelen Esenyurt Topkapı İnşaat Orion Park satılık daire fiyatları ile ilgili bilgileri haberimizden de bulabilirsiniz.

Topkapı İnşaat Orion Park fiyat listesi! 145 bin liradan!

Topkapı İnşaat Orion Park fiyat listesi 145 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt'ta yer alan Orion Park Evleri'nde son 20 adet konutun satış süreci devam ediyor...

Orion Park örnek daire!

Orion Park örnek daire görüntüler haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

1942'de Topkapı Sarayı'nın inşaatı tamamlanmış!

1942 yılında Topkapı Sarayı'nın inşaatının son aşamasına gelinmiş. Sarayın tamamlanmasının ardından Türkiye'nin dört bir yanından en nadide eserler getirilip burada sergilenmesi planlanmış. 

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak ve Süleyman Bayram ortaklığında kuruldu. 

Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Onur Tahincioğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek!

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek. Topkapı Beyaz Park Projesini hayata geçiren Beyaz, "Önümüzdeki 10 yıl içinde ağırlıklı olarak fabrika arazileri üzerinde konut, ticari alan ve otel projeleri üretmeyi planlıyoruz" dedi.

Beyaz Park Topkapı'nın inşaatı başladı!

İstanbul'da binlerce konuta imza atan, Topkapı'da; Mira Rezidans, Beyaz Rezidans 1, Beyaz Rezidans 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyaz İnşaat, yeni projesi Beyaz Park Topkapı'nın inşaatına başladı.

Beyaz Park Topkapı Projesi inşaat çalışmaları başladı!

İSTANBUL'da binlerce konuta imza atan, Topkapı'da; Mira Rezidans, Beyaz Rezidans 1, Beyaz Rezidans 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyaz İnşaat, yeni projesi Beyaz Park Topkapı'nın inşaatına başladı.

Avrupa Konutları Kale projesinde kaba inşaat tamamlandı!

Artaş İnşaat tarafından İstanbul Topkapı'da hayata geçen Avrupa Konutları Kale projesinde kaba inşaat bitti. Şirket yetkilileri 599 konut, 52 ofis ve 30 mağazadan oluşan projenin deprem yönetmeliğine uygun yapıldığını söyledi.

Kullar İnşaat'tan Avcılar ve Topkapı'ya Lavinya projesi!

250 bin metrekare inşaat alanına sahip arsa portföyüne sahip Kullar İnşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de oluşturduğu Lavinya markası ile Avcılar ve Topkapı'ya odaklandı.

Avrupa Konutları Kale'de inşaatın yüzde 90'ı tamamlandı!

Avrupa Konutları'nın İstanbul Topkapı'da inşa ettiği 'Avrupa Konutları Kale' konut projesinde kaba inşaatın yüzde 90'ı tamamlandı. 650 milyon lira yatırım değerine sahip projede 599 daire yer alıyor.

Topkapı İn İstanbul satılık!

Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükselen proje toplam 3 bin 565 adet daireden meydana geliyor. Topkapı İn İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Niziplioğlu Grup Şişli'deki otelinin inşaatına Nisan sonrası başlayacak!

2015 Nisan'da Mercure Hotels İstanbul Topkapı'yı faaliyete geçirecek olan Niziplioğlu Grup, Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanında yer alacak 2. otelinin inşaatına ise Topkapı açıldıktan sonra başlayacak.

Biruni Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları 1 ay sonra bitecek!

Biruni Üniversitesi Topkapı Kampüsü'nde inşaat çalışmaları 1 ay sonra tamamlanacak. İç mekan tasarımları devam eden Biruni Üniversitesi'nde tanıtım günleri devam ediyor. Üniversite 2014 - 2015 öğretim yılında açılacak.

Topkapı İnşaat Orion Park satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta konumlandırılan ve de 2 etaptan meydana gelen Esenyurt Topkapı İnşaat Orion Park satılık daire fiyatları ile ilgili bilgileri haberimizden de bulabilirsiniz.

topkapı inşaat orion park fiyat listesi Haberi

topkapı inşaat orion park fiyat listesi

Topkapı İnşaat Orion Park satılık daire fiyatları haberimizde bulunuyor. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yer alıyor. 


İçinde; fitness center, sauna, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu, bin 600 metrekare sosyal tesis gibi bir çok sosyal olanak bulnuyor.


Konut büyüklüklerinin 53 metrekareden başlayıp, 136 metrekareye kadar yükseldiği projede Topkapı İnşaat imzası bulunuyor. 


Projede, toplamda 368 daire, 40 ticari ünite ve 20 adet home ofis bulunuyor. 


İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Topkapı İnşaat Orion Park iletişim bilgilerine göre projeye 0212 699 33 03 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Topkapı İnşaat Orion Park satılık daire!


Topkapı İnşaat Orion Park satılık daire fiyatları 145 bin liradan başlıyor.


Topkapı İnşaat Orion Park iletişim!


0212 699 33 03

Web Adresi:...