19 / 04 / 2024

Niziplioğlu Grup Şişli'deki otelinin inşaatına Nisan sonrası başlayacak!

Niziplioğlu Grup Şişli'deki otelinin inşaatına Nisan sonrası başlayacak!

2015 Nisan'da Mercure Hotels İstanbul Topkapı'yı faaliyete geçirecek olan Niziplioğlu Grup, Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanında yer alacak 2. otelinin inşaatına ise Topkapı açıldıktan sonra başlayacak.



Niziplioğlu Grup, Mercure Hotels İstanbul Topkapı'nın açılışından sonra Şişli'de yeni oteline başlayacak. Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanında yer alacak 2. otelin temeli 2015 Nisan sonrasında atılacak. 


İnşaat, akaryakıt, değerli madenler alanlarında çalışan ve döviz büroları bulunan Niziplioğlu Grup'un Şişli'de hayata geçireceği otel Bahçeler Sokak'taki Meral Apartmanı'nın olduğu kısımda yer alacak. 


Niziplioğlu Grup'un Şişli'deki 1 dönüm alan üzerindeki otelinin 2018 yılında da faaliyete geçmesi hedefleniyor. Sonrasında ise Taksim'deki otel yatırımı hayata geçirilecek. 


Halen yapımı devam eden ve 2015 Nisan'da açılacak olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı'da da 5 yıldızlı otel konsepti uygulanıyor. 204 odadan meydana gelen otelde 18 adet toplantı salonu, 1 balo salonu, 2 adet Ala Carte Restaurant, fitness center ve spa merkezi yer alıyor. 


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön