20 / 04 / 2024

Topkapı projesi İn İstanbul

Topkapı projesi İn İstanbul

İn İstanbul ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO Nef İn İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor.

1942'de Topkapı Sarayı'nın inşaatı tamamlanmış!

1942 yılında Topkapı Sarayı'nın inşaatının son aşamasına gelinmiş. Sarayın tamamlanmasının ardından Türkiye'nin dört bir yanından en nadide eserler getirilip burada sergilenmesi planlanmış. 

Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor!

Gamador Grup tarafından Ankara Keçiören'de hayata geçirilmesi planlanan Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Özak GYO Topkapı projesi başlıyor! Yeni proje! 

Özak GYO Topkapı projesi için müteahhit şirket seçildi. Özak GYO Topkapı projesini, geçtiğimiz günlerde Tekfen Holding'ten aldığı Zeytinburnu'ndaki arazide hayata geçirecek. Peki Özak GYO Topkapı projesini hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!

‘Bakırcı Yapı Topkapı Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Bakırcı Yapı Topkapı Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dia Centro Topkapı ön talep topluyor! 254 konutluk yeni proje!

Ön talep sürecinin başladığı Dia Centro Topkapı projesi, İstanbul'un kalbi  Topkapı'da hayata geçiriliyor. İşte Dia Centro Topkapı detayları...

Ege Yapı Kasımpaşa projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Kasımpaşa'da hayata geçireceği yeni projesi ön talep sürecini başlattı. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi detayları...

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Ege Yapı'nın Urla'da hayata geçirdiği yeni projesi ön talep topluyor. Urla Kekliktepe projesinin Haziran ayında satışa çıkması bekleniyor. 

Topkapı 29 ön satışta!

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Projede 1+1'den 5+1’e kadar değişiklik gösteren konut tipleri bulunuyor.

İş GYO Üsküdar projesi ön talep topluyor!

İş GYO Üsküdar projesi için ön talep süreci başladı. Toplam 7 blok halinde yükselen projede, konutlar, ofisler ve ticari alanlar yer alacak...

Emlak Konut GYO Güngören kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - İmaj Altyapı Üst Yapı San ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Akzirve Topkapı ön satışta!

Akzirve, tarafından hayata geçirilen Topkapı projesinde ön satış süreci başladı. Kısa süre önce inşaatı başlayan projede daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

DAP Yapı Levent projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini başlattı.

Topkapı projesi İn İstanbul Haberi

Topkapı projesi İn İstanbul

Daire tiplerinin  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı İş GYO Nef İn İstanbul ‘da daire alanları 48 metrekare ile 307 metrekare arasında değişiyor.


İn İstanbul ev fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.


İş GYO Nef İnistanbul 3 bin 565 konut ile 16 ticari üniteden meydana geliyor. Projede sosyal olanaklar arasında ise yüzme havuzu, basketbol sahası, oyun alanları, fitness center, kapalı otopark, kreş, mescit, sinema, asansör ve futbol alanları yer alıyor.


2018 yılının 2. Yarısında teslim edilecek olan Topkapı İnistanbul projesi E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede yükseliyor.


Nef İnistanbul projesi iletişim 

Telefon: 444 72 21

Web: