19 / 04 / 2024

toplu konut başkaşehir

toplu konut başkaşehir

Yapı Endüstrisi'nin Eylül ayı ortalarında startını verdiği Başkaşehir projesine ev sahibi olmak isteyenler yoğun ilgi gösteriyor. Satışa sunulduğu ilk ayda rekor kıran Başkaşehir'de birinci etap dairelerin tamamı satıldı.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

2022 TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? İşte TOKİ başvuru takvimi! Hemen bu tarihlere bakın!

TOKİ başvuru koşulları ve takvimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan kabine toplantısının ardından açıklandı. TOKİ Toplu konut başvuru tarihleri, konut fiyatları ve başvuru koşullarını hakkında bütün ayrıntılar için hemen bakın!

TOKİ Başakşehir 2022 ucuz konut başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Başakşehir Kayabaşı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 729 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Evleri 4. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, ''Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4" 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 100 bin konut projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı Mahallesi 1. Etap ve 2. Etap projeleri için ÇED süreci başladı.

TOKİ'den Başakşehir'e 652 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Başakşehir'de 652 yeni konut inşa edecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 2. Etap yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Başakşehir 2. Kısım, "İstanbul Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap" kapsamında, 1963 Ada 1 Parseldeki toplam 148 adet konut kullanımlı bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 20 Temmuz 2020 tarihinde alındı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. etap değerleme raporu!

Emlak Konutları Başakşehir Evleri 2. Etap projesi 1 Adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

TOKİ Başakşehir 100 bin konut 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimleri tamamlandı. Projede yer alan 500 konut sahibini buldu.

toplu konut başkaşehir Haberi

toplu konut başkaşehir

 


Bir ayda 250 daire satılınca, projedeki ikinci etap dairelerin de satışına başlandı. Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Süha Yılmaz, projeye yoğun ilgi olduğunu belirterek, "Birinci etabın satışları bir ayda bitince, ikinci etap satışlarını öne aldık. İkinci etapta yer alan Başkaşehir Residence'ın iki bloğunun da satışına başladık" dedi.


Toplam 1233 dairenin yer aldığı Başkaşehir'in birinci etabında 250 daire satışa sunuldu. Eylül ayının ikinci yarısında satışa sunulan birinci etap dairelerin satışı Ekim ayında tamamlandı. Konut almak isteyenler, residence bloklarından daire alma talebiyle başvurmaya başlayınca, iki residence bloğun da bulunduğu ikinci etap konutlar satışa sunuldu.


59 BİN 500 YTL'DEN BAŞLIYOR


Satışa sunulan iki residence...