11 / 05 / 2024

toplu konut inşaatları

toplu konut inşaatları

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Mahkeme 'dur' demişti, TOKİ vites yükseltti: 'Kanal İstanbul' çevresindeki inşaatlar tam gaz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin geçeceği en verimli arazileri üzerinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşaatları yükseliyor. 

Konut sektöründe kriz çıkacak! Şirketler iflas edecek, inşaatlar tamamlanamayacak!

Kıbrıs emlak sektörünün duayen isimlerinden Ali Özmen Safa, konut sektöründe krizin çıkacağını belirterek, şirketlerin iflas edeceğini inşaatların tamamlanamayacağını açıkladı.

Mortgage oranlarının düşmesi konut inşaatını 7 ayın en yüksek seviyesine taşıdı!

Freddie Mac son zamanlarda sık sık gündeme gelen mortgage oranlarında önemli bir düşüş olduğunu ve bunun da yeni konut inşaatlarının Mayıs'tan bu yana en yüksek noktaya ulaşmasına neden olduğunu kaydetti.

Almanya'da konut inşaatları geriledi! Yüksek faiz oranları konut piyasasını yerle bir etti!

Almanya'da yüksek faiz oranları nedeniyle konut inşaatının düştüğü inşaat sektöründe Ifo barometresi Eylül 2005'ten bu yana en düşük değerine geriledi.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

M. Çetin İnşaat, deprem sonrası toplu konut yapıyor

Güneydoğu Anadolu’daki kamu yatırımlarında rol oynayan müteahhitlik firmalarından M. Çetin İnşaat, deprem afetinden sonra Şanlıurfa’daki yükselen yeni konut ihtiyacına yanıt vermek üzere toplu konut projelerine yöneldi. Firma, ilk etapta Maşuk’ta 180 daire ve 30 dükkan inşa edeceğini bildirdi.

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor! 

Deprem bölgesinde artçı depremler devam ederken, kalıcı konut inşaatları için de harekete geçildi. Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor!   

2022 TOKİ 100 bin konut inşaatları ne zaman başlayacak?

TOKİ 100 bin konut inşaatlarına dair pek çok soru sorulmaktadır. Vatandaşlar inşaatlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte detaylar!

Konut inşaatları hızlanıyor!

Pandemi ile durgunlaşan konut sektörü taleplerin patlamasıyla birlikte hareketlenmeye başlıyor. Üreticiler yeni konut inşaatı için düğmeye bastı. 

Anayasa Mahkemesi'nden toplu konut için kamulaştırılan alanla ilgili dikkat çeken karar!

Anayasa Mahkemesi toplu konut için kamulaştırılan gayrimenkullerin amacına uygun şekilde kullanılmamasını "hak ihlali" saydı

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

toplu konut inşaatları Haberi

toplu konut inşaatları

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kanal İstanbul, toplu konut, millet bahçeleri ve metro inşaatlarına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben ne anlatıyorum? İstanbul'a yapılan hizmetleri anlatıyorum" dedi. 

Toplu konutta 173 bin konut projesini hayata geçirdiklerine vurgu yapan Erdoğan, İstanbul'da toplamda 16 milyon 101 bin metrekare yüzölçümünde 38 adet millet bahçesi projesinin olduğunu, bunların 10 tanesini tamamladıklarına dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Zeytinburnu Beştelsiz Milet bahçelerinin inşaatlarının, diğerlerinin de proje ve ihalesinin devam ettiğini aktardı. 

TOKİ 17 yılda 980 bin 990 konut inşa etti!

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm...