26 / 04 / 2024

Toplu konut projeleri suç oranını düşürdü mü

Toplu konut projeleri suç oranını düşürdü mü

Ankara'da 7 ilçe 19 proje yürüttüklerini ifade eden Başkan Karabel, "Suç oranı yüksek bölgelerde hayata geçirilen toplu konut projeleri sayesinde suç oranların da düşüş yaşanıyor" dedi.

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Denizli'deki toplu konut projeleriyle ilgili 13 soru TBMM'de!

Denizli'deki toplu konut projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Karmod, Özbekistan’da toplu konut şantiye yapıları kurdu!

Özbekistan’da toplu konut projesi için işçi şantiye yapılan kuran Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, "Konteyner yapılarımızın en çok tercih edildiği kullanım alanları arasında inşaat projeleri, madencilik, petrol ve doğal gaz gibi enerji projelerinin işçi kampları öne çıkıyor" dedi...

Beyşehir toplu konut projeleri ile değerlenecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, gurbetten ilçeye tersine göçü hayata geçireceği toplu konut hamleleri ile başlatmayı hedefliyor.

Gemlik'e toplu konut müjdesi!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye bünyesinde oluşturulan proje ekibinin ilk etap toplu konut projeleri çalışmalarını tamamladığını müjdeledi.

Sındırgı Toplu Konut projesi için bilgilendirme toplantısı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sındırgı Belediyesi'nin sosyal projeleri arasında yer alan Toplu Konut Projesi ve diğer projelerin bilgilendirme toplantısına katıldı, toplantı Kademe binasında gerçekleştirildi...

Balıkesir Sındırgı’da toplu konut hamlesi!

Balıkesir Sındırgı Belediyesi’nin sosyal projeleri arasında yer alan Toplu Konut Projesi ve diğer projelerin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Projeler için 3.5 milyon lira bütçe ayrıldı.

Toplu konut devir sözleşmesi örneği!

Günümüzde toplu konut projeleri oldukça yaygınlaşıyor ve talep görüyor. Devlet destekli toplu konut projeleri kolay konut edinimi sağlıyor. Peki, toplu konut projesinden alınan dairenin devri nasıl olur? İşte, toplu konut devir sözleşmesi örneği!

Toplu konut sözleşmesi nasıl yapılır?

Toplu konut projelerini devlet destekli firmalar yapıyor. Toplu konut projeleri yapılırken firmalar arasındaki sözleşmede dikkat edilmesi gereken hususlar bulunuyor. Peki, toplu konut sözleşmesi nasıl yapılır?

Köy ve beldelere toplu konut projeleri geliyor!

Son dönemde hız kazanan toplu konut projeleri, köy ve beldeleri de kapsayacak. Köy ve beldelerde yöresel mimari kimliği yansıtan mini toplu konut programları geliştirilecek.

Halkalı Toki konut projeleri ne durumda?

Halkalı Toki toplu konut projeleri hangi seviyede? Toki'nin İstanbul Halkalı'daki toplu konut ve diğer projelerini hangi firmalar hayata geçiriyor? Halkalı Toki konut projeleri ne durumda? İşte Halkalı Toki konutları hakkında güncel detaylar...

Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayseri projelerinde son durum nedir? Kayseri Toki toplu konut projeleri hangi bölgelerde sürüyor? Kayseri Toki evlerinin güncel durumu ne? İşte Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toplu konut projeleri suç oranını düşürdü mü Haberi

Toplu konut projeleri suç oranını düşürdü mü


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Başkent'te yürütülen projeler hakkında bilgi veren Ahmet Haluk Karabel, SABAH Ankara'ya açıklamalarda bulundu. Ankara'da 7 ilçe 19 proje yürüttüklerini ifade eden Başkan Karabel, "Suç oranı yüksek bölgelerde hayata geçirilen toplu konut projeleri sayesinde suç oranların da düşüş yaşanıyor" dedi. 


36 BÖLGEDE 19 PROJE 

Ankara'da 36 bölgede çalışmalara devam ettiklerinin altını çizen Karabel, "Başta Mamak, Sincan ve Altındağ olmak üzere TOKİ Başkent'te 19 proje yürütüyor. 47 bin konutluk kentsel dönüşüm çalışmalarının bugüne kadar 17 binin tamamlayarak teslim ettik. 7 Bin 200 civarında konutun inşasına da devam ediliyor. 23 bin konutta da planlama ve ihale aşamasına geldik" diye konuştu. 


BAŞKENT'İN ŞEHİR STADI 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla yapılan protokoller çerçevesinde Ankara'da 40 bin seyirci kapasiteli bir şehir stadına başlayacaklarını söyleyen Karabel,...