26 / 04 / 2024

torkam Mahmut Dereli

torkam Mahmut Dereli

Bir milyon dolarlık taşınmaz mülk alımı yapan yabancı yatırımcıya vatandaşlık hakkı verilmesi ile ilgili Torkan İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli değerlendirmede bulundu.

Ev alacaklar dikkat! Fiyatlar tepe taklak olabilir! Düşüş bekleniyor...

Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ve Torkam Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, konut piyasası ve barınma sorunuyla ilgili konuştu. Sektör temsilcileri ev fiyatlarının düşebileceğine dikkat çekti...

Türkiye'de konut talebi canlılığını koruyor!

Türkiye'de konuta olan talebin artmaya devam ettiğini dile getiren Torkam Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, artan emtia fiyatları nedeniyle fiyatların da yükseldiğini dile getirdi.

Türk müteahhite dünyanın her yerinde iş var!

Dünyanın her yerinde Türk müteahhite iş olduğunu söyleyen Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli yaptığı açıklamada “Türk müteahhit dünyaya açılarak hem iş hacmini genişletir hem de döviz getirir” diye konuştu.

Mahmut Dereli: Konut alıcıları yatırımlarından vazgeçmedi!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, koronavirüs salgının konut sektörüne etkisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Konut kredisine yoğun talep!

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle tüketiciler bankalara akın etti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli,  ''Özel bankalardan da faiz indirimi gelecek mi?'' sorusuna cevap verdi.

Mahmut Dereli: Türkiye hala fırsatlar ülkesi!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Dereli, "Satışlarda yaşanan düşüşün sektörün dinamiklerini sarsacak bir etkiye sahip olmadığını görüyoruz. Çünkü yabancıya satışta yüzde 92,1’lik bir artış gözleniyor. Buda gösteriyor ki yabancı yatırımcı için Türkiye hala fırsatlar ülkesi" dedi...

Torkam E5 Çarşı dükkanları çok yakında satışta!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, "TORKAM E5 projemizde rezidansların ve ofislerin yanı sıra çok yakında satışa çıkacak TORKAM E5 Çarşı Dükkanları gurbetçilerimizin ilgi odağındaydı" dedi...

Tmd Turkey Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tmd Turkey Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Dereli tarafından kuruldu.

Drl Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Drl Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Dereli ve Mahmut Dereli ortaklığında kuruldu. 

Konut sektörüne yeni kampanya önerisi!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, Türkiye'de hayata geçirilen projeleri ve Türkiye gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Dereli, Türkiye'de 5 yıl içinde 10 milyon adet konut üretilmesi gerektiğini söyledi.

Konut faizleri yüzde 1'in altına inmeli!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, vatandaşın ev alması için faizin yüzde 1'in altına inmesi gerektiğini söyledi.

İnşaat sektöründe hedef 8 milyar olmalı!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, ‘80 milyon değil, 8 milyar için kolları sıvamak gerek’ sloganından hareketle, Türk inşaat şirketlerine dünyaya açılma çağrısında bulunuyoruz." dedi

Yabancı yatırımcıya vatandaşlık hakkını Mahmut Dereli değerlendirdi!

Bir milyon dolarlık taşınmaz mülk alımı yapan yabancı yatırımcıya vatandaşlık hakkı verilmesi ile ilgili Torkan İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli değerlendirmede bulundu.

torkam Mahmut Dereli Haberi

torkam Mahmut Dereli

Bir milyon dolarlık taşınmaz mülk alımı yapan yabancı yatırımcıya vatandaşlık hakkı verilmesi ile ilgili Torkan İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli değerlendirmede bulundu. İşte, Mahmut Dereli'nin değerlendirmesi... 


Ülkemize karşı gerçekleştirilmek istenen ekonomik darbeye karşı yapılan bu düzenlemenin yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum. Dövizde yapılan spekülatif hareketlilik karşısında atılan bu adım, yabancı sermaye akışını ülkemize yönlendirecektir. Özellikle değer yargıları noktasında benzerliklerimizin olduğu körfez ülkelerinin bu düzenlemeye daha yüksek ilgiyi göstereceği kanaatindeyim. 1 milyon dolarlık taşınmaz mülk yatırımıyla verilecek vatandaşlık hakkı ülke ekonomimiz açısından önemli bir kaynak oluşturacaktır. Uygulamayla birlikte ciddi anlamda bir döviz girdisi sağlanırken, yeni sermaye kaynaklarını da çekeceğimize...