25 / 04 / 2024

torunlar center ne zaman satışa çıkacak

torunlar center ne zaman satışa çıkacak

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mecidiyeköy Ali Sami Yen Stadyumu arsası üzerinde hayata geçirilen Torunlar Center projesi Mart ayı sonunda satışa çıkmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar henüz açıklanmadı...

Torunlar GYO 2022'nin ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? İşte o rakam...

Torunlar GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Torunlar GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Torunlar GYO'nun Antalya Arsalar'ı değeri ne kadar?

Torunlar GYO, Antalya Arsalar'ın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Torun Center'in değeri  ne kadar oldu?

Torunlar GYO, Torun Center'in gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar oldu?

Doğuş Center Etiler gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar?

Ankara YDA Center'da son durum ne?

İmar planları süreki değişen, Ankara Çukurambar'da YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Center'da son durum ne? İmar planlarının sürekli değişme sebebini Mansur Yavaş anlattı...

Vogue Trade Center ne zaman teslim?

Vogue Trade Center Ayse Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Vogue Trade Center ne zaman teslim?

GYO ve çimentoda potansiyel var mı?

Önceki hafta 110.000’leri gören BİST, geçen hafta 106.000’lere geriledi. Bu düşüşün düzeltme hareketi olarak sınırlı kalması bekleniyor. Bu süreçte konut ile çimento hisselerindeki görünümü analiz ettik. Önerilerde Akçansa ve Bolu Çimento ile Halk GYO ve Torunlar GYO öne çıkıyor.

Torunlar asansör davasında son durum!

6 Eylül 2014 tarihinde Torunlar Center'daki 10 işçinin yaşamını yitirdiği olayda gelişmeler yaşanıyor. TOKİ yetkilileri ilk defa hakim karşısına çıktı.

İBB, Torun Center’dan otoparkını istedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 10 işçiye mezar olan Torunlar Center’dan daha önce İBB’ye devretmesi konusunda anlaştıkları otoparkın akıbetini, ancak Meclis üyelerinin hatırlatması üzerine sordu.

Torun Center'ın durdurma kararına itiraz geldi!

Torunlar GYO, İstanbul 7'nci idare Mahkemesi'nin verdiği Mecidiyeköy'deki Torunlar Center'ın imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına İstanbul Bölge İdare Mahkemesinde itiraz etti.

Faizdeki düşüşle GYO sektörü de canlanacak!

Faizdeki düşüş eğilimiyle birlikte gayrimenkul sektöründe canlanma yaşanabilir. Söz konusu canlılık GYO sektörüne de yansıyacaktır. Borsada işlem gören GYO firmaları arasında İş GYO ve Torunlar GYO öne çıkıyor.

Torunlar Center Mecidiyeköy'in ofis bölümü 2016 Ocak'ta teslim!

Torunlar Grubu'nun istanbul Mecidiyeköy'de inşa ettiği Torunlar Center, Ocak 2016'da ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak. Torunlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Ofis bölümü, Ocak 2016 itibariyle faaliyete geçecek" diyor.

Torunlar, Sign of the City Awards'dan 2 ödül aldı!

Türkiye’ye değer katan büyük projeleriyle dikkat çeken Torunlar GYO tarafından inşa edilen ve Türkiye'nin en büyük karma projesi olan Mall Of İstanbul "En İyi AVM", yenilikçi uygulamalarıyla öne çıkan Torun Center ise "En İyi Ofis" ödüllerini kazandı.

torunlar center ne zaman satışa çıkacak Haberi

torunlar center ne zaman satışa çıkacak

Mecidiyeköy Ali Sami Yen Stadyumu arsası üzerinde Torunlar GYO tarafından inşa edilecek olan Torunlar Center projesi Mart sonu ya da Nisan başı gibi satışa çıkmaya hazırlanıyor. Toplam 1 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilen proje, 200 bin metrekare alan üzerinde 3 bloktan oluşuyor. Rezidans ve ofislerden oluşan Torunlar Center'da 42 katlı 2 blokta rezidanslar, 37 katlı tek blokta ise ofisler yer alacak. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerini sunulduğu projede, fiyatlar ise henüz açıklanmadı. 

Aga Khan ödüllü Mimar Emre Arolat tarafından tasarlanan Torunlar Center'ta her 3 blok da İstanbul Boğazı'ndan Marmara Denizi'ne uzanan farklı panoramik manzaraya hakim. Zengin peyzaj alanları ile dikkat çeken projede, iç bahçeler, 3 katlı otopark, restoranlar, açık teraslar, kafeler ve sosyal alanlar yer alıyor. 


Şengül...