19 / 04 / 2024

Torunlar Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ

Torunlar Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ

Kangal Termik Santrali'nin taşınmazlarının ''varlık satışı'' maden sahasının da ''işletme hakkının verilmesi'' yöntemiyle özelleştirilmesi ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri başladı

Temez Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temez Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulnasır Temez tarafından 16 Ocak'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Tanbur Sokak'ta kuruldu.

La Vigueur Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

La Vigueur Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Can Yakupoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çetin Emeç Bulvarı'nda kuruldu.

İkikan İnşaat Nakliyat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkikan İnşaat Nakliyat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Çalışkan, Mustafa Kalkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ocak'ta Avcılar'da kuruldu.

Büyükoba İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükoba İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhami Kasımay, Gökhan Yaman, Şamil Özyürek tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta kuruldu.

Anıl Gökçe İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Gökçe İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Anıl Zafer Gökçe tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Sultanbeyli, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Zerepşan İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerepşan İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ersu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Sefaköy, Kemal Paşa Mahallesi, Sancak Sokak'ta kuruldu.

Kaynarca Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaynarca Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birol Çerman, Cemil Kasarcı, Naci Çerman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İsis Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsis Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Özgüven, İsmayıl Emircanov tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

ARS Group Taahhüt İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARS Group Taahhüt İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Arslanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Nişancı İnşaat Nakliyat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nişancı İnşaat Nakliyat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramazan Nişancı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cenk Murat Öye tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta kuruldu.

Yücetürk Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücetürk Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Yücetürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi, Hamalbaşı Caddesi'nde kuruldu.

ZBZ Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZBZ Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halit Zorbozan, Ali Zorbozan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ocak'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Torunlar Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ Haberi

Torunlar Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nda (ÖİB), ÖİB Başkan Vekili Ahmet Aksu'nun komisyon başkanlığında yapılan ihaleye 7 firma katılıyor. 

     İhalenin başlangıcında ihale usul ve yöntemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Aksu'nun verdiği bilgiye göre, ihalede tüm teklifler ABD Doları cinsinden alınacak. 

     1 tur elemesiz kapalı yazılı teklif alınmasının ardından 3 elemeli tur yapılacak, ardından açık artırmaya geçilecek. Elemeli turlarda en düşük teklif veren teklif sahibi elenecek. 

     İhaleye, ''Bereket Enerji Üretim AŞ, Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Torunlar Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ, Gür-Tem Madencilik Turizm ve Ticaret Ltd. Şti., IC İçtaş Enerji Üretim ve Ticaret AŞ-Fernas İnşaat AŞ Ortak Girişim Grubu, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ-Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Ortak Girişim Grubu ve YDA...