20 / 04 / 2024

torunlar gyo konut projeleri

torunlar gyo konut projeleri

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, piyasalardaki daralma nedeniyle önümüzdeki üç yıl içinde dış kaynak kullanımını minimuma indirip öz kaynaklarla yollarına devam etme kararı aldıklarını açıkladı..

Torunlar GYO'nun 3 projesi havadan görüntülendi!

Torunlar GYO imzası taşıyan Torun Tower, Torun Center ve Mall of İstanbul projeleri 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Torunlar GYO'nun 3 projesinin havadan genel videosu!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 3 proje www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Torunlar GYO'nun 3 projesinin havadan videosu!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen Mall of İstanbul, Torun Center ve Torun Tower projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Torunlar GYO'nun 2 projesi havadan görüntülendi!

Torunlar GYO'nun projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Torunlar GYO'dan, ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri!

Torunlar GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri elde etti. İşte şirket tarafından açıklanan o rakamlar...

Torunlar GYO'dan ilk 9 ayda 1 milyar 23 milyon TL'lik satış!

Torunlar GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket, 2021'in ilk 9 ayında 394 milyon TL tutarında konut ve ofis satış hasılatı elde etti. 

Torunlar GYO 5.Levent 2. Etap'ın hissesini satın aldı!

Torunlar GYO, 5.Levent 2. Etap konut projesi yapılacak arsanın 2484745/434056 hissesini Silahtar Abdullahağa Vakfı'ndan devraldı. Söz konusu arsanın şirkete ait hissesi 2588245/4340561 seviyesine ulaşıldı.

Torunlar GYO Korupark Konut 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Korupark Konut 1., 2. ve 3. Etap'ın 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO üç yılda 1.7 milyar TL’lik yatırım yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacaklarını belirtti. Torun, "5. Levet projemizde 3 bin 200 konut tamamlandı. Bu yılın son çeyreğinde 700 konutluk 2. etabın inşaatına ve satışına başlayacağız" dedi...

Torunlar GYO 5. Levent konut fiyatları!

Torunlar GYO 5. Levent konut fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. İlk etap teslimleri bu yıl yapılacak olan projede 60 ay faizsiz ödeme imkanı bulunuyor...

Torunlar GYO 5.Levent konut fiyatları 2017!

Torunlar GYO 5.Levent konut fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. 5.Levent projesinde 0,57 faiz oranı ile 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Torunlar GYO 5.Levent daire fiyatları!

1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeline sahip 5.Levent Evleri projesinde yaklaşık 4 bin konut yer alıyor. Torunlar GYO 5.Levent daire fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Torunlar GYO, burs programına bu yıl da devam ediyor!

İnsanı ve hayatı merkeze alan AVM, eğlence alanları, konut, ofis ve otel gibi yaşam merkezleri geliştirme konusunda Türkiye’nin en yenilikçi Torunlar GYO, sektöre nitelikli işgücü kazandırmak amacıyla başlattığı burs programını bu yıl da sürdürüyor.

KiPTAŞ ve Torunlar GYO ortak konut projesi için iş birliği yaptı!

KiPTAŞ ve Torunlar GYO, 1 milyar 800 milyon liralık yatırımla hayata geçirilmesi planlanan "5. Levent" projesi için iş birliği yaptı.

Torunlar GYO 5. Levent fiyatları!

Torunlar GYO 5. Levent fiyatlarına göre dairelerin metrekare birim fiyatları 4 bin 200 TL'den başlıyor. 26 blok şeklinde yükselen projede toplam 3 bin 200'ün üzerinde konut satışa sunuluyor.

Torunlar GYO 5.Levent nerede?

Torunlar GYO 5.Levent nerede? Torunlar'ın Eyüp Alibeyköy'de Finanskent 2 arazisinde inşa edeceği 5. Levent projesinde 4 bin 188 konut yer alıyor. İşte projenin detayları...

Torunlar GYO satışa geçti, kârı katladı!

Torun Tower, Mail of İstanbul gibi projelerinde konut ve ofis satışına geçen Torunlar GYO, 2014 yılının ilk altı ayında geçen yılın karını katladı. 2013'ün ilk yarısında 25,4 milyon TL kar yazan şirket bu yıl 271 milyon TL'yi yakaladı.

torunlar gyo konut projeleri Haberi

torunlar gyo konut projeleri

İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Torunlar GYO, İstanbul, Antalya gibi kentlerde otel, konut, AVM projeleri yatırımları yapıyor.

2017 yılında 780 milyon TL ciroya ulaşan şirket, 2017 yılında 445 milyon TL olan kira geliri hedefini Torun Center'daki kiralamaların geç başlayıp az olması nedeniyle 411 milyon TL ile tamamladı. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, piyasalardaki daralma nedeniyle önümüzdeki üç yıl içinde dış kaynak kullanımını minimuma indirip öz kaynaklarla yollarına devam etme kararı aldıklarını söylüyor. 

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, Aziz Torun, bu kararları doğrultusunda Mall of İstanbul, Mall of Antalya gibi projelerinde yeni yapmaya planladıkları üniteleri proje içinde gelir kazandıracak yatırımlarla finanse etmeyi planladıklarını belirtiyor.

Torun, "Örneğin Mall of İstanbul'un üçüncü etabındaki otelimizi tek blokta yapmak yerine oda sayısını...