26 / 04 / 2024

Tosya Belediyesi şehir plancısı

Tosya Belediyesi şehir plancısı

Tosya Belediyesi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Bünyesinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere 1 adet şehir plancısı alacağını duyurdu. İşte Tosya Belediyesi'nin yaptığı duyuru...

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

İBB'den Öğrenci Kartı Öğretmen Kartı 60 Yaş İndirimli Kartı Mavi Kart ücretlerine yüzde 100'e varan zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şehir içinde toplum ulaşımda kullanılan, Öğrenci Kartı Öğretmen Kartı 60 Yaş İndirimli Kartı Mavi Kart ücretlerine yüzde 100'ü aşkın zam yaptığını duyurdu. İşte zamlardan sonra söz konusu kartların güncel fiyat listesi....

İzmir Örnekköy-Yeni Girne Tramvay Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehir içindeki trafiğe nefes aldıracak önemli yatırımlardan birini daha hayata geçirmek amacıyla düğmeye bastı. 

İzmir Örnekköy-Girne Tramvay Hattı'nın ihalesi 20 Ağustos'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafiğe nefes aldıracak önemli yatırımlardan birini daha hayata geçirmek amacıyla çalışmalarına start verdi. 

Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için geri sayım başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehir içerisinde ulaşım sorununa neşter vurmak için çalışmalarına devam ediyor. İzmirlilerin merakla beklediği Buca metrosu için son ihale aşaması 12 Ağustos'ta yapılacak. 

Tosya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Kastamonu Tosya Belediyesi, pandemi döneminde kepenklerini indiren esnaftan kira ücreti almayacağını açıkladı. 

Kayseri'deki Tarihi Meryem Ana Kilisesi kütüphane oldu!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Kütüphanesi’ne dönüştürülen Kiçikapı’daki Tarihi Meryem Ana Kilisesi'ni bugün itibariyle hizmete açıyor.

Kahramanmaraş'taki metruk binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde kullanım ömrü dolmuş, metruk binaları yıkıyor.

Muratpaşa'da AVM tartışması!

Antalya Muratpaşa Belediyesi şehir merkezinde 20 bin metrekarelik iki kuleli ticaret merkezinin yapılmasının önünü açtı. Plan değişikliği Büyükşehir meclisinde görüşülüp karara bağlanacak

Konya Yeni Motorlu Sanayi Bölgesi için başvurular başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde çöküntü alanı haline gelen Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin taşınması çalışmaları kapsamında TOKİ ile birlikte gerçekleştireceği Yeni Motorlu Sanayi Bölgesi için esnafların başvurularını almaya başladı...

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Kayseri Büyükşehir arsa satışından 15.3 milyon TL kazandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Hastanesi karşısında yer alan arsalar ile Gültepe Mahallesi'ndeki arsanın satışı için ihale yaptı.

İskilip Şehir Stadyumu'nun ihalesi yapıldı!

Hizmet ve yatırımlarına devam eden İskilip Belediyesi, şehir stadyumunun ihalesini gerçekleştirdi.

Tosya Belediyesi şehir plancısı Haberi

Tosya Belediyesi şehir plancısı


Tosya Belediyesi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Bünyesinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere 1 adet şehir plancısı alacağını duyurdu.


Tosya Belediyesi'nin yaptığı duyuru şu şekilde;


Tosya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Bünyesinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere 1 adet şehir plancısı istihdam edilecektir. İlgilenenlerin Tosya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü Birimine başvurmaları ilanan...