27 / 04 / 2024

Toya grubunun aldığı ödüller

Toya grubunun aldığı ödüller

Toya, 2014 - 2015 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin Avrupa ayağı European Property Awards'ta, "İç mimari tasarım" (Interior Architecture Design) ve Mimari (Architecture) kategorilerinde iki ayrı ödül aldı.

En zengin yüzde 20’nin toplam gelirden aldığı pay yüzde 49,8'e yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi verilere göre, en yüksek gelir grubunun toplam gelirden aldığı pay yüzde 49,8'e yükseldi.

Harry Styles, Hollywood’dan 6.8 milyon dolara malikane aldı!

One Direction grubunun eski solistlerinden Harry Styles, Hollywood’dan 6.8 milyon dolara (yaklaşık 20 milyon TL) bir malikane satın aldı. ‘Dunkirk’ filmiyle beyazperdeye adım atacak olan Harry Styles, Hollywood’daki yeni malikanesine taşınmaya hazırlanıyor.

Toya Moda'da banka taksitleri teslimden 15 ay sonra ödeniyor!

Toya Yapı imzasıyla yükselen projede birçok ödeme kolaylığı sunuluyor. Toya Moda sakinleri, Toya Yapı’nın hediyesi sayesinde, 15 ay sonra evlerini teslim aldıktan sonra banka taksitlerini ödemeye başlayacaklar.

Ferit Şahenk, Yunanistan'da tarihi bina satın aldı!

Türkiye'de yeme içme pazarında yaptığı satın almalarla adını duyuran Doğuş Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Yunanistan'da tarihi bir bina satın aldı.

Toya Moda Küçükçekmece lokasyon!

Toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazanın yer aldığı projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Toya Moda Küçükçekmece lokasyon bilgisi kapsamında Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Küçükçekmece Toya Moda ödeme seçenekleri!

Toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazanın yer aldığı projede teslimler Aralık 2016 yapılması planlanıyor. Küçükçekmece Toya Moda ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Küçükçekmece Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışlarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Abdullah Avcı da Toya Moda’lı oldu!

Abdullah Avcı da Toya Moda’lı oldu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, konutta moda anlayışını değiştiren Bsın Ekspres Yolu üzerindeki Toya Moda konut projesinde yerini aldı.

Toya iç mimari tasarım ve mimari kategorilerinde iki ayrı ödül aldı!

Toya, 2014 - 2015 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin Avrupa ayağı European Property Awards'ta, "İç mimari tasarım" (Interior Architecture Design) ve Mimari (Architecture) kategorilerinde iki ayrı ödül aldı.

Toya iç mimari tasarım ve mimari kategorilerinde iki ödül aldı!

Toya, 2014-15 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı European Property Awards’ta, “İç mimari tasarım” (Interior Architecture Design) ve Mimari ( Architecture) kategorilerinde iki ayrı ödül aldı.

Toya'ya Qent İstinye ile European Property Awards’tan 2 ödül!

Toya, Gaggenau ve Rolls-Royce’nin sponsor olduğu 2014-15 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı European Property Awards’ta, “İç mimari tasarım” ve Mimari kategorilerinde iki ayrı ödül aldı.

Toya grubunun aldığı ödüller Haberi

Toya grubunun aldığı ödüller

Toya, 2014-15 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin Avrupa ayağı European Property Awards'ta, "İç mimari tasarım" (Interior Architecture Design) ve Mimari (Architecture) kategorilerinde iki ayrı ödül aldı. Toya, yenilikçi ve alanında öne çıkan projelerin değerlendirildiği dünyanın en saygm gayrimenkul ödüllerinden biri kabul edilen European Property Awards'de, Qent İstinye projesi ile iki ödüle layık görüldü. Toya'ya ödülleri, 14 Ekim'de Londra'da düzenlenen gala gecesinde takdim edildi. Oent İstinve taçlandı Projesi'nin iç mimarisinde Porsche Design Studio'nun tasarım alternatifleri göze çarparken, proje ikonik mimarisi ile modern bir çizgiye sahip. Uygulanan aydınlatma ve iklimlendirme sistemlerinde enerji verimliliği ve kullanıcı konforunun ön planda tutulduğu Qent Istinye'de ayrıca kullanılan beyaz eşyaların, uluslararası enerji verimlilik sınıfına göre üst seviyelerdeki modellerden olması tercih...