25 / 04 / 2024

toya moda teslimler

toya moda teslimler

Toya Yapı imzasını taşıyan Toya Moda Evleri'nde aylık taksit ödemeleri teslim zamanı başlıyor. Toya Moda Evleri projesinde ödeme kampanyası 24 Nisan'a kadar sürecek...

Toya Moda Sefaköy'de 4 farklı ödeme fırsatı!

Toya Moda Sefaköy'de 4 farklı ödeme fırsatı sunuluyor. 30 Haziran'a kampanyanın süreceği Toya Moda projesinde teslimler 6 ay sonra...

Sefaköy Toya Moda Evleri satış fiyatları!

Toya Grubu projesi olan Toya Moda Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de bulunuyor. Toya Moda Evleri'nde teslimler 2016 Aralık'ta yapılacak..

Küçükçekmece Toya Moda ödeme seçenekleri!

Toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazanın yer aldığı projede teslimler Aralık 2016 yapılması planlanıyor. Küçükçekmece Toya Moda ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Toya Moda Evleri!

Toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Toya Moda Evleri Aralık 2016 teslim edilmesi planlanıyor.

Toya Moda'da ödeme kolaylığı sağlayan kampanya!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, Moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda'da kampanya!

Toya Grubu tarafından Sefaköy'de yapılan Toya Moda projesinde ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuluyor. İşte, Toya Moda'da kampanya!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası kapsamında Toya Moda’dadan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen projede teslimler Aralık 2016 yapılması planlanıyor. Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Toya Moda'da banka kredisi 15 ay Toya Yapı'dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda yeni bir kampanya düzenledi!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA Moda, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda'da faiz düştü!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA MODA, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda’da faiz düştü vade uzadı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmaları sürerken kredi faiz oranlarını düşüren Toya Moda, hazırladığı kampanyada pek çok seçenek de sunuyor. Proje toplam 426 daireden oluşuyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

toya moda teslimler Haberi

toya moda teslimler


21 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Toya Moda Evleri projesi Toya Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Toya Moda Evleri projesi İstanbul Sefaköy'de yer alıyor.


24 Nisan'a kadar ödeme kampanyasının devam edeceği Toya Moda Evleri'nde taksitler teslim zamanı başlıyor. Toya Moda Evleri'nde 0,99 faiz oranı üzerinden taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Peşinde yüzde 15 iskonto yapılıyor.


Sefaköy Toya Moda Evleri projesinde daire teslimleri bu yıl Aralık ayında yapılacak. Toya Moda Evleri projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Toya Moda'da 1+0 daireler 294 bin liradan, 1+1 daireler 396 bin liradan, 2+1 daireler 617 bin liradan, 3+1 daireler 854 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Toya Moda Evleri Sefaköy projesinde daire büyüklükleri 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. Toya Moda Evleri projesinde 426...