20 / 04 / 2024

toya moda ulaşım bilgileri

toya moda ulaşım bilgileri

Sefaköy Toya Moda satış ofisi ile 0212 424 54 34 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Toya Moda adres bilgileri!

Toya Moda adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Toya Moda Atatürk Havaalanı’na 3, Bakırköy’e 5, Yeşilköy’e 5, İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Toya Moda Sefaköy görselleri!

İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Toya Moda Sefaköy görsellerini haberimizde bulabilirsiniz.

Toya Grubu Toya Moda resimleri!

Toya Grubu Toya Moda resimlerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Toya Moda İstanbul Avrupa yakası Bağcılar-Güneşli Basın Ekpres yolu üzerinde yükseliyor. Projede fiyatlar 185 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Toya Moda ödeme planı!

Toya Grubu imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de 100 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilen Toya Moda ödeme planı ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Toya Moda Sefaköy ulaşım bilgileri!

Toya Moda Sefaköy ulaşım bilgileri detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Sefaköy Toya Moda!

Sefaköy Toya Moda projesi dahilinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor...

Sefaköy Toya Moda projesi!

Sefaköy Toya Moda projesi Aralık 2016 yılında teslim ediliyor. 486 daireden meydana gelen Sefaköy Toya Moda projesinde konutların fiyatları 185 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Toya Moda'dan ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat!

Teslimine 9 ay kala çok cazip kampanyalarla ev satın almak isteyenlerin gözdesi olan Toya Moda, Basın Ekspres bölgesindeki eşsiz konumu ile yatırımını kira geliri olarak değerlendirmek isteyen ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat.

Toya Moda tercihini Hans Grohe'den yana kullandı!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Toya Moda projesi Hans Grohe kalitesini evinize taşıyor!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Toya Moda ödeme planı kampanyası!

Toya Moda ödeme planı kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olabilmek mümkün. Projede 426 adet konutun yanı sıra 36 adet dükkan yer alıyor.

Toya Moda'da teslim için geri sayım başladı!

Moda'da Toya Yapı tarafından inşa edilen Toya Moda'da teslimat için geri sayım başladı. Projede teslim tarihine kadar 13 aylık tüm taksitler Toya Yapı tarafından ödeniyor.

Toya Moda'da erken alan kazanıyor!

Toya Moda’nın Aralık 2016 teslimat garantili kampanyası ile ev alanlar, ne kadar erken davranırsa o kadar çok kazanıyor; teslimata kadar tüm kredi taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar!

Toya Grubu Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar devam ediyor. Ekim kampanyasında son gün 16 Kasım.

Küçükçekmece Toya Moda ulaşım!

Daire alanları 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana geliyor. Küçükçekmece Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Bakırköy’e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Toya Moda'da banka kredini teslimata kadar 15 ay Toya ödesin!

Anlaşmalı bankalar ile 60 aya % 0,59, 120 aya % 0,79 olan cazip faiz oranları ve %5 peşinat ödemesini de ayrı bir seçenek olarak sunmaya devam eden TOYA MODA, ister yaşamına ister geleceğine yatırım yapacakları kaçırılmayacak fırsatlarla donatıyor.

Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri!

Daire alanlarının 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daireden meydana geliyor. Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havaalanı ’na 3 dakika mesafede yükseliyor.

Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım!

Toplam 192 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor. Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Toya Grup Toya Moda ulaşım!

Toya Grup tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesi Sefaköy ‘de yükseliyor. Toya Grup Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

toya moda ulaşım bilgileri Haberi

toya moda ulaşım bilgileri

İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa edilen Toya Moda Evleri İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika, Atatürk Havaalanı’na 3 dakika, Yeşilköy’e ve Bakırköy’e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Sefaköy Toya Moda satış ofisi telefon numarası 0212 424 54 34 olarak belirlendi. Dairelerin alanları 37 ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteren proje 21 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Konut seçenekleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı Toya Moda Residence Toya Yapı imzası ile yükseliyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 25'lik bedel teslimde, kalanı ise 50 ay 0 faiz fırsatı ile ödeniyor. 


Küçükçekmece Toya Moda Rezidans'ta masa tenisi, fitness center, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk havuzu gibi sosyal imkanlar mevcut....